Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 17°C | 27°C Még több cikk.

Mit jelent számomra az ivóvíz?

A Pannon-Víz Zrt. a 2008. március 22-i Víz Világnaphoz kapcsolódóan gyermekrajz pályázatot hirdet Mit jelent számomra az ivóvíz? címmel.
Pályázni lehet két korcsoportban 1-4 osztályos és 5-8 osztályos gyerekeknek, tetszőleges technikával A3-as vagy A4-es méretű rajzlapra készített pályaművel. A rajzokat a Pannon-Víz Zrt. Központi Irodaépületébe kérem eljuttatni, személyesen, vagy postai úton ( 9025. Győr Országút u. 4. ). A pályaművek beérkezési határideje 2008. március 17. hétfő 17:oo. A rajzlap hátuljára kérem ráírni a pályázó iskoláját, osztályát és jeligéjét. A pályamunkákat egyénileg kérem elkészíteni, egy gyermek csak egy pályaművet küldjön. Az eredményhirdetés március 20-án 10:oo-kor Győrben a Kálóczy téren lévő gátőrházban, a víz világnapi ünnepségen lesz. A nyerteseket előzetesen értesítjük. A pályamunkák a Pannon-Víz Zrt. tulajdonába kerülnek, munkahelyeinken állítjuk ki a rajzokat. A pályázaton a Pannon-Víz Zrt. dolgozóinak gyermekei nem vehetnek részt.

Az 1.-2.-3. helyezettek korcsoportonként értékes jutalomban részesülnek. A díjazott résztvevőket, osztályukkal együtt, kölcsönösen egyeztetett időpontban meghívom Győrbe, a szabadhegyi víztorony látogatására.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

I. Győri InternetVers Fesztivál

Győr - Április 11-én és 12-én rendezik meg első alkalommal a Győri Internet Vers Fesztivált. Tovább olvasom