Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 7°C Még több cikk.

Már kapható Az ünnepek ízei!

A Kisalföld szakácskönyvsorozatának első hét kötetét megvette, sőt, az azokban olvasható receptek zömét is kipróbálta már győrszentiváni olvasónk, Nyers Zoltánné, így számára természetes volt, hogy a legújabbat, a nyolcadikat is megrendeli.

Már csak azért is, mert családja fontosnak tartja, hogy az ünnepekre méltóképp felkészüljön, ételekkel is.

Tegnap azzal leptük meg az asszonyt és férjét, hogy elsőként nekik kézbesítettük a nyomdából frissen kikerült, Az ünnepek ízei című könyvet – ajándékként. Így advent idején, karácsonyra már az új receptkönyvben található fogások közül válogathatnak.

Minden túlzás nélkül állítható: a Kisalföld nyolcadik receptkönyve ételeivel, íz- és színvilágával, remek fotóival a népszerű sorozat legjobban sikerült darabja, méltó a különleges, ünnepi alkalmakhoz.

Ízes ötletek az ünnepekre: Elsőként vehette át Nyers Zoltán és Nyers Zoltánné szakácskönyvsorozatunk nyolcadik kötetét. Fotó: Bertleff András
Ízes ötletek az ünnepekre: Elsőként vehette át Nyers Zoltán és Nyers Zoltánné szakácskönyvsorozatunk nyolcadik kötetét. Fotó: Bertleff András

Az ünnepek ízei receptkönyv ma már kapható a Kisalföld ügyfélszolgálati irodáiban és megrendelhető a 80/504-504-es zöldszámon munkaidőben!
– Megszállottja vagyok a recepteknek, mindig újabbat és újabbat keresek, minden olyan módszer, eljárás, fűszerezés érdekel, amit még nem próbáltam ki. Ezért is szeretem a Kisalföld szakácskönyvsorozatát, amiben sok háziasszonytól kaphatok ötleteket. Főleg az tetszik az eddig megjelent kötetekben, hogy igazi falusi, gyakorlottan sütő-főző nagymamák bevált tippjeit, süteményeit, sós ételeit is megjelentették bennük – mondta el lapunknak Nyers Zoltánné, aki rendszerint úgy főz, hogy férje, fia és menye, lánya és barátja többféle menü közül tudjon választani. A gyerekek szinte minden hétvégén náluk vendégeskednek és akárcsak a férj, élvezői az asszony receptmániájának. ˝Összetartó erejét adják családunknak a közös ebédek, vacsorák, jó étvággyal, jó hangulatban eszünk, beszélgetünk. S már az vidámságot okoz, hogy igyekszem gyakran meglepetéssel kedveskedni nekik. Szeretek a konyhában változatos módon alkotni, de legfőképp a kedvükben járva. Persze arra is ügyelek, hogy sok zöldséget fogyasszunk˝ – állítja az asszony.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sorozat: a kapcsolt vállalkozások között alkalmazott árakról

1.rész - Kapcsolt vállalkozások közötti árak megállapítása, dokumentálása. (x) Tovább olvasom