Kisalföld logö

2017. 06. 25. vasárnap - Vilmos 22°C | 32°C Még több cikk.

Gyógyulásom története - Segített a Vargha terápia

Csodák talán vannak, talán nincsenek. Az emberi szervezet működése azonban mindenképpen a csodával határos! (x)

Ha bekapcsoljuk a tévét, belelapozunk az újságba, figyelemmel követjük üzenőfalunk eseményeit, szinte biztosan gyógyszerreklámokba is botlunk. Na, ez nem csoda!

„Fáj a feje?" – rózsaszínű filmtabletta. „Fel van puffadva?" – fehér bogyó. „Elviselhetetlenül kínozza ízületi gyulladása?" – sárga kapszula. Magas a cukra? Le kell tornáznia a koleszterinszintjét? Keringési problémái vannak? Netalán mindettől halmozottan szenved? Az már egy marék pirula! Egy marék gyógyszer, akár naponta többször is. Talán maga a gyógyszerszedés is civilizációs betegséggé nőtte ki magát a XXI. századra.

Persze, ha az ember egy betegséglavinába kerül – mert bár évek óta küzd egészségügyi problémáival, de nem sikerül meggyógyulnia; bár tüneti, gyógyszeres kezeléseket kap, de amellett vagy ahelyett, hogy segítene, ez még több kellemetlenséget és újabb megbetegedéseket okoz –, nehéz meglátni a kivezető utat. Pedig létezik valódi megoldás, hogy betegségeinek akár véglegesen búcsút inthessen!

A VARGHA 
TERÁPIA központjaiban dolgozó, széles spektrumban képzett szakemberek összehangolt vizsgálat során tárják fel panaszainak valódi okát, okait, és az ön eredményeire alapozottan dolgozzák ki személyre szabott, egészségét teljes körűen szolgáló terápiáját. Igen, van lehetőség egy boldogabb, egészségesebb életre!

Molnár Ernő vagyok. Többféle panasszal fordultam múlt év tavaszán a VARGHA TERÁPIÁHOZ. Elsősorban gyomorpanaszaim okán kerestem fel őket. Hol szorulástól, hol hasmenéstől szenvedtem. Alig két hónap alatt 14 kg-ot fogytam, és nagyon legyengültem. Alvászavarral küzdöttem, bőrkiütések jelentkeztek rajtam, és a térdfájdalmam is egyre elviselhetetlenebbé vált, mindemellett gyakori vizelési inger is gyötört. Orvoshoz fordultam, de nem jártam túl sok sikerrel. Bár egyes tüneteim rövid távon enyhültek, mások felerősödtek, illetve újakkal társultak.

Molnár Ernő
Molnár ErnőEgy ismerősöm ajánlására kerestem fel végül a VARGHA TERÁPIA győri rendelőjét. Mindig érdekeltek a természetes gyógymódok, de először az orvost kerestem fel. Talán a legtöbben ezt teszik. Csak aztán döntöttem úgy, hogy a Vargha Terápiába vetem a bizalmamat.

Messze vannak ugyan az otthonomtól, de ha végül a kórházban kötöttem volna ki, az sem lett volna közelebb.

Az állapotfelmérésen mindenre fény derült, de számomra az volt legfontosabb, hogy megértettem, mi húzódik a panaszaim mögött, mi az oka, hogy egyre rosszabbul vagyok. Nem találgatásokat kellett hallgatnom, hogy „lehet ettől is, de okozhatja az is..." – hanem valóban feltárták a problémáim valódi okát, kitérve a legapróbb részletekre is.

Megértettem azt is, hogy életmódot kell váltanom ahhoz, hogy teljesen meggyógyuljak. Ezt egyedül kivitelezni nagyon nehéz. Az ember elhatározza magát, aztán valami mégis közbejön, vagy hiányzik a kitartás. A VARGHA TERÁPIA kiváló csapatával azonban minden könnyebb volt, hiszen a rendszeres kezelések mellett rendszeres konzultációval, folyamatosan fejlődve épült fel az „új életem". Igen, új életet nyertem!

A terápia elején küzdöttem ugyan némi kellemetlenséggel, de egyrészt mindig számíthattam a ke-ze-lőim támogatására, másrészt az idő előrehaladtával egyre könnyebben ment minden.

Két hónap kezelés után oly mértékű javulás mutakozott, amely saját várakozásaimat is felülmúlta. A felülvizsgálatok is igazolták az eredményeket, de a legfontosabb, hogy a mindennapi életemben is ezt tapasztaltam! Először az alvászavarom állt helyre, és mint kiderült, ez a panaszom az összes többire is komoly befolyással volt. Aztán az emésztési gondjaim rendeződtek, és lassacskán a ki-ütéseim is eltűntek.

Természetesen az étkezésre továbbra is odafigyelek, és rendszeresen tornázom is. Kezelésekre már csak ritkán járok, amolyan emlékeztető jelleggel. Boldogan jelentem, hogy jól vagyok, és egy sokkal egészségesebb éntudattal élek!
Vargha úr végig figyelemmel kísérte az állapotom alakulását. Jó érzés volt egy olyan helyen gyógyulni, ahol valóban törődtek velem! Teljes bizalommal ajánlom őket mindenkinek!

Tudom, hogy mások is küzdenek hozzám hasonló problémákkal, és remélem, hogy segítséget, motivációt nyújthat számukra gyógyulásom története!  

Elérhetőség:

9027 Győr, Madách utca 22.
Tel.: +36-70/341-5951, 96/313-521
www.varghaterapia.hu

 

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Érted is eljött a herceg szürke lovon?

Álomesküvődhöz mi biztosítjuk a mesebeli részleteket! Tovább olvasom