Kisalföld logö

2018. 10. 23. kedd - Gyöngyi 7°C | 13°C Még több cikk.

Együtt a jövőnkért! - Egy megújuló iskola programja

Beszámoló a 2017-1-4401-ka101-035533 számú pályázat megvalósításáról.
A Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Egészségügyi és Szociális Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája a fenti címmel 2017 februárjában pályázatot nyújtott be az ERASMUS+ KA1 tanári mobilitásokra.

A gondosan megírt pályázat kiváló értékelést kapott, és a május 4-i eredményhirdetés után megkezdődött az utazások előkészítése. A mobilitások során nyolc tanár vett részt 2017 nyarán kéthetes nyelvi kurzusokon Európa különböző országaiban, az Egyesült Királyságban, Írországban és Máltán. A mobilitások egyik fő célja a tanárok idegen nyelvi kompetenciáinak fejlesztése volt.

A megszerzett nyelvtudást és gyakorlatot a kollégák használhatják a saját szakterületükön – például idegen nyelvű szakirodalom tanulmányozása –, illetve az iskola nemzetközi kapcsolatainak ápolása során.

Továbbá a célok között szerepelt új nemzetközi kapcsolatok kiépítése, az iskola és a szakma népszerűsítése a hozzánk készülő tanulók körében. Jelenlegi diákjainknak is példaértékű lehet a felnőtt-
kori tanulás.

Az ERASMUS+ KA1 köznevelésben kiírt tanári mobilitás pályázat az oktatás bármely területén tanár vagy oktatási munkát segítő dolgozó számára ad teljes körű támogatást. Ajánljuk ezt a lehetőséget minden köznevelésben dolgozó kollégánknak.
(X)

 

 
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ingatlanirodával bővített a C.T. & Partner

Ingatlanirodával bővített a C.T. & Partner
A győri C.T. & Partner ingatlanberuházó cég - közel tízéves tapasztalatára alapozva - idén… Tovább olvasom