Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Autódaruk minden feladatra

Komoly fejlesztésen van túl a győrújbaráti székhelyű Daru Unió Plusz Kft.: gépparkja egy 80 tonna teherbírású autódaruval gazdagodott, a tavaly elnyert európai uniós támogatásnak köszönhetően.


A 2007-ben alakult, dinamikusan fejlődő vállalkozás mára a régiós piac komoly szereplőjévé vált az autódaruval történő anyag- és eszközmozgatás területén. Szinte nincs olyan kérés, megrendelés, amelyet ne teljesítenének 80 tonna súlyhatárig – amit emelni, mozdítani kell, abban otthon vannak a cég szakemberei. Partnereik többsége gép- és építőipari vállalkozás, melyek például géptelepítések, szerkezeti szerelések alkalmával veszik igénybe a cég szolgáltatásait, de gyakran különleges, egyedi kérések is megtalálják őket.


– Előfordult, hogy egy hajót kellett mozgatnunk, vagy egy vasúti kocsit áthelyezni egyik vágányról a másikra, de ilyen extrém kihívás volt Győr határában egy gázvezeték cső fektetése, amelynek során egy időben, egy helyszínen volt a cég összes nagy teherbírású daruja, amellyel egy közel 140 tonna súlyú gázcsövet emeltünk szinkronban – mondja Csepregi Imre, a cég ügyvezetője. A hasonló speciális feladatok szerencsére nem okoznak problémát, hiszen a vállalkozás tulajdonosai és szakemberei is több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek. Legyen szó anyagmozgatásról, autómentésről a nap bármely szakában, darus kosaras munkákról, vagy egyedi fakivágásról, minden feladatra megtalálják az optimális megoldást.


A Daru Unió Plusznál a fejlődés folyamatos, a cél, hogy még nagyobb járműparkkal szolgálják ki megrendelőiket, és szeretnék területileg is kiterjeszteni a cég tevékenységét. Így új területek „meghódítása" – mint például koncertek, rendezvények – technikai támogatása is lehetővé válik. A rövid távú célok között többek között egy új, 130 tonna kapacitású autódaru beszerzése szerepel, bővítve a jelenlegi, 14 autódaruból álló gépparkot, amelynek segítségével a cég tovább növelheti piaci részesedését.

Ehhez járulhatnak hozzá az elnyert pályázati források is, köztük a tavaly októberben nyert uniós támogatás, amely lehetővé tette az új Terex daru beszerzését.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hotel Lajta Park - Ebédajánlat

Tovább olvasom