Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 25°C Még több cikk.

`A nyúl az` - flash játékok, 1. rész

Játszani muszáj. Ha az ember számítógép közelébe kerül, idővel megunja az aknakeresőt, a passziánszt és új kihívásokra vágyik. A kisalfold.hu ezt az igényt is igyekszik kielégíteni: bemutatunk néhány játékot, amelyeket szívesen ajánlunk a játékos kedvű olvasóknak. Gyilkos nyulak, bolti tolvajlás, békaugratás, pontkergetés, dodzsemhoki és ittapiros az első körben.
"Jöjj el, szabadság! Te szülj nekem rendet,
jó szóval oktasd, játszani is engedd
szép, komoly fiadat!"


József Attila gondolatait szánjuk mottójául a kisalfold.hu legújabb sorozatának, amelyben néhány internetes játékkal ismertetjük meg olvasóinkat.


"A nyúl az." Ráadásul mi vagyunk a nyúl. A cél a destrukció, öljünk meg mindent és mindenkit, közben mi pedig maradjunk életben. Klasszikus FPS rendkívül egyszerű grafikával, édibédi állatkákkal és vészjósló ábrázatú kommandós nyulakkal, répákkal és brutális fegyverarzelállal.


http://www.kisalfold.hu/delm/games/jatekok/gunnybunny.swf
Játék: Halálosztó nyúl.


___________________________________________________________
Az Ötujjas Diszkont önkiszolgáló üzlet. Szó szerint az. A cél, hogy el kell jutnunk az üzletben a hőn áhított termékhez, majd a pásztázó kamerák és az éber, de rövidlátó személyzet mellett ki kell sétálni a boltból, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne.


http://www.kisalfold.hu/delm/games/jatekok/shoplifter.swf
Játék: Bolti szarka

___________________________________________________________
A bánatos tekintetű zöldes békák balról jobbra szeretnének vonulni. A csókos szájú barna békák pedig velük szemben vonulnának. A békák közös jellenzője, hogy csak előre akarnak haladni, egy társukat képesek átugrani. A cél, hogy a mindenki átjusson a túloldalra.

http://www.kisalfold.hu/delm/games/jatekok/frogleap.swf
Játék: Békaugrás

___________________________________________________________
Aki szereti az idegölő játékokat, azoknak igazi csemege a Don't let go című darab. A pontra kell kattintani, aztán követni a pontot bárhová. Előre szólunk: a program fel van készítve arra, hogy napokig (!) követjük a pontocskát.

http://www.kisalfold.hu/delm/games/jatekok/dontletgo.swf
Játék: Ne engedd el!

___________________________________________________________
A Dodzsemhoki nevű játéknak már a neve is jelzi: egyszer ki kell próbálni. Az a feladatunk, hogy egy jégpályán az ellenfél kapujába juttassuk a labdát kis járgányunkkal, amely leginkább egy dodzsemre emlékeztet. Mivel jégpályán vagyunk, a talaj csúszós. Egy játék alapból egy percig tart, de ez változtatható. Elsőre valószínű, hogy vereség lesz a meccs vége, de rövid idő alatt bele lehet jönni. Ja, és egy gépen játszhatunk ketten is.

http://www.kisalfold.hu/delm/games/jatekok/bumperball.swf
Játék: Dodzsemhoki

___________________________________________________________
Lehet tesztelni, hogy elég gyors-e a szemünk ahhoz, hogy követni tudjuk a kis fehér golyót a pohárkák alatt. Állítólag nincs csalás az ittapiros... játékban. Állítólag... Elsőre az ötödik szintig jutottam. És Önök?

http://www.kisalfold.hu/delm/games/cupgame.html
Játék: Ittapiros...

Olvasóink írták

  • 1. Szilágyi_Zsolt 2009. január 07. 20:36
    „A nyulas és a Don´t let go BORZALOM, a dodzsemhoki gyakorlatilag irányíthatatlan, az Itt a piros, hol a piros... követhetetlen. A bolti szarkás játék jó, csak hamar vége van, a békaugráson meg, bevallom, sokat törtem a fejem (10 perc), de ha egyszer megvan a képlet, akkor véget ért a játék.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

10-12 ÉVENTE CSERÉLNÜNK KÉNE, MÉGSEM TESSZÜK. MI AZ?

Tovább olvasom