Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

Sportnapközis tábor

2010-ben is megszervezzük a sportnaközis táborunkat, idén lesz O. turnius is, ami 3 napoig tart (2010. június 16-18-ig, csütörtöktől péntekig).


Akkor csak labdarúgás, kosárlabda - floorball, és aerobik csoportok lesznek. Várunk minden sportot szerető és a nyári vakációt tartalmasan eltölteni akaró gyereket.

Időpontja: 2010. június 16- 2010. július 16-ig. ,

Helye: Sopron, több helyszínen

Csoportok: úszás, lovaglás, tenisz, aerobik-moderntánc, néptánc- kézműves, kosárlabda-floorball, labdarúgás, harcművészetek, számítástechnika, íjászat

Célja:

nyári szünet hasznos eltöltése
szülők segítése
minél több sportággal való megismertetés
egészséges életmód kialakítása a mozgás segítségével

A tábor menete

Találkozó minden reggel 7.50. -kor a soproni Lővér Uszodában

8.00. - 9.00.
Úszás ( mindenki a saját tudásának megfelelő csoportban úszik)

9.00. - 9.30.
öltözködés , otthonról hozott tízórai elfogyasztása

10.00.- 10.30.
sportági foglalkozások - mindenki a választott sportágában gyarapítja tudását

12.00.- 13.00.
Ebéd, pihenő, szabad játék

13.00. -14.30.
sportági foglalkozás - mindenki a választott sportágában gyarapítja tudását

14.30. - 16.00.
hazamenetel, napi táborzárás


A tábor alatt 15 gyerekenként egy gyerekfelügyelő dolgozik, aki figyel a fegyelemre, segít az öltözködésben, étkezésben a kicsiknek, kíséri a csoportot. A gyerekfelügyelőkön kívül minden sportágban szakemberek tartják a foglalkozásokat, ezzel szeretnénk minél több tudáshoz juttatni a gyerekeket.

A reggeli úszásokon úszótudás alapján csoportokba soroljuk a résztvevőket és ennek megfelelően tanítjuk őket úszni illetve fejlesztjük vízbiztonságukat, úszótechnikájukat.
Az úszó- és sportági foglalkozások a nyári szünet szellemének megfelelően sok játékos elemet tartalmaz, mivel első számú célunk, hogy a gyerekek jól érezzék magukat. A gyerekek a napot a sportáguk helyszínén fejezik be, ide kell értük jönni. Kivétel az esős nap, mert akkor mindenki az Egyetemi Sportcsarnokban lesz.

Az aerobik, a néptánc - kézműves , a kosárlabda, a tenisz csoportok az egyetemi sportcsarnoknál most nyílt, Nyugat Étteremben a labdarúgás, harcművészet csoportok az UNICUM Étteremben, a Lovasok Ágfalván a helyszínen, az íjászok az Aranyfácán Étteremben ebédelnek. A tábort lehet kérni étkezés nélkül is , úgy 2.600,- ft-tal kevesebbet kell fizetni. Kérjük a szülőket, hogy esőkabátot vagy esernyőt mindennap adjanak a gyerekeknek, mivel a helyszínekre valamint ebédelni is gyalog megyünk. Váltócipő is szükséges, főleg a tornateremben folyó foglalkozásokra.

Sportágak

Labdarúgás

Edzők
Katona Sándor,

Helyszín
SVSE labdarúgó pálya

Várható
létszámkeret:
45 fő

költsége
8.000,- ft / hét o. turnusban is indul 2010. 06.16-18.)


A foglalkozásokon korosztályonként és focitudás alapján külön csoportban gyakorolnak és játszanak a gyerekek. Minden hetet „ Foci Kupával „ fejezünk be. Labdát biztosítunk, de saját labdát is lehet hozni. Nagy eső esetén az Egyetemi Sportcsarnokban vagy az SVSE csarnokban lesznek a foglalkozások.


Kosárlabda- Floorball

Edzők
Bencsik Olga, Szittner Lajos, Ambrus Gergő

Helyszín
Egyetemi Sportcsarnok

Várható
létszámkeret:
35 fő

költsége
8.000,- ft / hét o. turnusban is indul (2010.06.16-18.)


A foglalkozásokon korosztályonként és kosártudás alapján külön csoportban gyakorolnak és játszanak a gyerekek, a kicsiknek mini palánk van. A legkisebbek játékos labdaérzékfejlesztő gyakorlatokon keresztül tanulják meg a kosárlabda alapjait. Minden hetet „ Kosár Kupával „ fejezünk be. Labdát biztosítunk, de saját labdát is lehet hozni. Ebben az évben újdonságként a kosárlabda csak délelőtt van, délután a gyerekek megismerkedhetnek a floorball (teremhoki) alapjaival A floorball egyre népszerűbb sportjáték és hamar ellehet jutni arra a szintre, hogy élvezzék a gyerekek a játékot.


Aerobic-modertánc

Edzők
Kadnár Melitta, Szőlősi Júlia

Helyszín
Egyetemi Sportcsarnok

Várható
létszámkeret:
30 fő

költsége
8.000,- ft / hét O. turnusban is indul (2010. 06.16-18.)


A tábor során a gyakorlott aerobikosok elmélyíthetik tudásukat, a kezdők, pedig megtanulhatják az alaplépéseket, fejlődik ritmusérzékük. Szükség esetén korosztályokra bontva dolgoznak majd a gyerekek. Az első két hétben délután a gyerekek a hipp-hopp tánccal ismerkedhetnek meg. Az elmúlt években nagy sikere volt. A hetet aerobik illetve táncbemutatóval zárjuk.


Néptánc - kézműves

Edzők
Végh Olívia, Böröcz Mária,

Helyszín
Egyetemi Ifjúsági Ház, Egyetemi Sportcsarnok

Várható
létszámkeret:
30 fő

költsége
8.400,- ft / hét


Délelőtt néptánc alapjaival ismerkednek a gyerekek az Egyetemi Ifjúsági Házban, sok népdallal, népi játékkal. Délután kézügyességüket fejlesztve különböző dolgokat készítenek rafiából, gyöngyből, rongyból, festenek ruhát és még sok mindent . Mindennap az általuk készített tárgyat hazavihetik.

Tenisz

Edzők
Babos Zsuzsanna, Rácz Sándor, Tamás János

Helyszín
Fenyves Teniszcentrum (uszoda alatt)

Várható
létszámkeret:
20 fő

költsége
11.500,- ft / hét


A tenisz alapjaival ismerkedhetnek meg a kezdők , a haladók pedig már kipróbálhatják tudásukat egymás ellen is. Célunk az alapok lerakása a kezdőknél, a labdabiztonság kialakítása, erősítése a haladóknál. Teniszütőt korlátozott számban tudunk biztosítani.

Lovaglás

Edző
Kajtár Ákos

Helyszín
Első Soproni Lovasklub, Ágfalva

Max
létszám:
13 fő

költsége
16.000,- ft / hét

Azokat a gyerekeket várjuk akik szeretik az állatokat, lovakat. Minden gyerek naponta kétszer lovagol, a köztes időben megismerkedik a lóápolás alapjaival, a ló részeivel. A táborban nem csak a lovaglásé a fő szerep, hanem a lóval való minél mélyebb megismerésé is. A pihenő időben fajátszótéren játszhatnak a gyerekek. Eső illetve nagy meleg esetén Fedett Lovardában folyik az oktatás. A gyerekek ki- és beszállításáról mi gondoskodunk, a tábort az Egyetemi Sportcsarnoknál fejezik be a kis lovasok.

Számítástechnika

Oktató
Király Alexandra

Helyszín
Deák téri Általános Iskola

Max
létszám:
15 fő

költsége
11.000,- Ft/ hét


A számítástechnika csoport reggel nem az uszodába kezd, hanem a Deák téri Általános Iskolában. 8.30. -11.30. lesznek a foglalkozások. Ebéd az iskolában. Ebéd után felsétálnak ( eső esetén busszal utaznak ) az uszodába ahol 13.30. - 14.30. úszni fognak. A tábort ők a Fedett Uszodában fejezik be. Az első napon felmérik számítástechnika tudásukat, s ennek megfelelően oktatják, gyakoroltatják a gyerekeket. A napi program sorrendje és az étkezés helye még változhat. csak az első és a második turnuisra tervezzük

Harcművészetek

Oktató
Gödölle Balázs , Lakihegyi Detre, Polgár András

Helyszín
EURO-Elzett (Csengery utca 30-32)

Max
létszám:
20 fő

költsége
9.200,- ft / hét


A gyerekek a tábor során megismerkednek a kendo, a karate és az aikido alapjaival, szellemiségével. Egy héten két féle harcművészeti ágat tanulhatnak a gyerekek a délelőtti és délutáni edzéseken. Bővebb információhoz a kendosopron.tk valamint az aikido.sopron.huhonlapokon lehet hozzájutni.

Íjászat

Oktató
Király Gábor

Helyszín
Lővér Íjász Sport Club

Max
létszám:
15 fő

költsége
11.500,- ft / hét


A gyerekek a reggeli úszás után megismerkednek az íjászat alapjaival, szabályaival, történetével. Az edzők a Lővér Íjász Sport Club tagjai. Szeretnénk, hogy a az egyre népszerűbb sportágat közelebbről is minél többen megismerjék. Ebéd az Aranyfácán étteremben lesz. Felszerelés nem szükséges, az egyesület ad eszközt. Többet a sportágról és az egyesületről a www.loverijasz.hu honlapon lehet megtudni.

Jelentkezési lapot beszerezni és érdeklődni minden kedden és csütörtökön 17.30. – 19.30 – ig lehet a Fedett Uszodában az AQUARÁZS R.S.E. – nél, a 06/30/21 69 510 számú telefonon, vagy ONLINE jelentkezés-re is lehetőség van.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

TartALMAS TÁBOR 2010

A TartALMAS TÁBOR időpontja: 2010. július 12-16-ig, 8-17 óráig és július 19-23-ig, 8-17-ig. Tovább olvasom