Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Városi napok koncertekkel és versenyekkel

Jánossomorja - Csütörtöktől szombatig tart a Jánossomorjai Városi Napok: könyvbemutatóval, kiállítással, vetélkedőkkel és koncertekkel. A rendezvény keretében ünnepi testületi ülésen adják át a díszpolgári címet.
Holnap este 6 órától mutatják be L. Burda Zsuzsanna „Arcok" című könyvét a Kozma Galériában, ahol este 7 órától „Bemutatkozunk" címmel a Jánossomorjai Helyi Képzőművészeti Csoport közös kiállítása nyílik meg. A tárlat október 18-ig látogatható. A kiállítók közt szerepel Glázer-Kozma Edit, L. Burda Zsuzsanna, Laskó Andrea, Laskó Józsefné Zsuzsa, Lőrinczné Ciczeli Terézia, Magyar István, Mátyás Ferenc, Posztosné Jutka, Toldik János és Pánczél Zoltán (Dunakiliti).

Pénteken délután egy órától a városi könyvtár helytörténeti vetélkedő helyszíne. Három órától kezdődik az ünnepi testületi ülés a városháza dísztermében, ahol átadják a „Jánossomorja díszpolgára" kitüntető címet. A Lókert utcai játszótéren délután fél négykor kezdődik a „Fut a város" futóverseny és erősember-bemutató.

Szombaton a Körzeti Általános Iskola udvarán reggel 9 órától kispályás focimeccsek, délután egy órától streetball, kosárlabda, 2 órától játékos vízi vetélkedők lesznek. A szentjánosi templomtéren 3-tól a Cintia Wellness Club lép színpadra, majd a Balassi Bálint Nyugdíjas Klub műsora és „Operett- és musicalvarázs" címmel Szűcs Kinga és Nagy Balázs, a Győri Nemzeti Színház művészeinek előadása tekinthető meg. Szórakoztat továbbá a Tititá néptánc- együttes, a Jánossomorjai Fú-
vós Egyesület, az Anti Fitness Club. Szekeres Adrienn koncertjét utcabál követi a Flört zenekarral este 10 órától. Kísérő programok délután 2 órától: kirakodóvásár, büfésátor, sétakocsikázás, kézműves-foglalkozások, játszóház, népi játékok, mentőautó-bemutató. (Részletes program a http://janossomorja.network.hu/ kluboldalon.)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Százezreket sütöttek- főztek össze az óvodák

Mosonmagyaróvár - Ide süss! címmel több százezer forintot „főztek össze" a mosonmagyaróvári… Tovább olvasom