Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 5°C Még több cikk.

Szereted az állatokat? Segíts! - Adománygyűjtések Mosonmagyaróváron

A mosonmagyaróvári Wolf Kutyaiskola, a Rotaract Club, és a Menedék Alapítvány is különböző adománygyűjtésekkel segíti a rászoruló állatokat.
Mikulás Napi Adománygyűjtés
Wolf Kutyiskola

December 9-én immár második alkalommal, civil szervezetek összefogásaként tölthetnek el egy kellemes napot az állatbarátokkal délelőtt Mosonmagyaróváron, délután Győrben. Az érdeklődők a programok között a Mosonmagyaróvári Veteránjármű Egyesület büszkeségeit csodálhatják meg, kutyás vetélkedőkön vehetnek részt. Forralt bor, tea, zsíros kenyér várja a látogatókat.

A szervezők a rendezvény kapcsány minden befolyó összegből a tapolcai Assisi Szent Ferenc Állatmenhely alapítványt támogatják. A gyűjtés november 21-től január 20-ig tart. A program mosonmagyaróváron reggel 9 órától kezdődik.

Adománygyűjtés a győri állatmenhely állatai számára
Rotaract Club

A Rotaract Club Mosonmagyaróvár tagjai gyűjtést szerveznek a győri állatmenhely állatai számára.

Mire van szükség? – MINDENRE, ami a menhely állatainak hasznos lehet. Állateledel, alom, tisztító szerek, eszközök és a Te segítséged! A részéetes szükséglistát IDE kattintva találja meg.

Az adományokat leadhatják a PHARE épület portáján hétfőtől-péntekig, reggel 8 órától délután 17 óráig, november 26.-tól december 14.-ig!

Adomány és állateledel gyűjtés
Menedék Alapítvány

Az alapítvány december 16-án a mosonmagyaróvári karácsonyi vásáron a non-profit faházban adományokat és állateledelt gyűjt a rászoruló városi állatoknak, melyeket menhely hiányában elsősorban a gyepmesteri telepen, illetve az ideiglenes befogadóknál tudják majd felhasználni.

Kutyaházgyűjtés a gyepmesteri telepre
Menedék Alapítvány

A hideg közeledtével szükségünk lenne néhány jó állapotban lévő kutyaházra, mellyekkel a városi gyepmesteri telepet tehetnénk élhetőbbé, melegebbé a téli napokon az oda bekerült kutyák számára.

Jelenleg csak a kennelek egy részében van erősen megrongálódott ház, márpedig a téli hideg átvészelése a nedves betonkennelekben hatalmas megpróbáltatást jelentene az oda bekerült állatoknak.

Így most a környékbeliekhez, a lakossághoz fordulunk azzal a kéréssel, hogy amennyiben bárki közülünk feleslegessé vált, használaton kívüli, ugyanakkor jó állapotú, közepes méretű kutyaház birtokában van, azt ajánlja föl a gyepmesteri telepre került kutyák számára, ne kelljen fagyoskodniuk a téli hidegben!

A kutyaházak szállítását szervezetünk önkéntesei szükség esetén megoldják. A felajánlásokat a 06 70 365 80 96-os telefonszámra vagy az m.alapitvany@freemail.hu emailcímre várják.

Olvasóink írták

 • 2. DávidMónika 2012. december 03. 22:28
  „Kedves Adományozók!
  Sajnos az Assisi Szent Ferenc Állatmenhely részére meghirdetett adománygyűjtés változott adategyeztetési problémák miatt. Nem állt meg a gyűjtés közben sem,adományok elraktározva.A változás annyi,hogy a Konrad Lorenz Természet- és Állatvédő Egyesület számára történik a gyűjtés Január 20.-ig rendhagyó módon. 250 kutya várj
  a a felajánlásainkat!!!!! Amire szükség lehet: kutya eledel, konzerv (CICA NINCS!) , takarók, pokrócok, edények, bolhairto, tisztítószerek, gombaölő sampon (nizoral), kutyaház, kerítés elem. FAGYASZTOTTAT ÉLELMET SAJNOS NEM TUDNAK TÁROLNI!
  Dávid Mónika az Egy kg táp = egy jótett Mosonmagyaróvári önkéntese”
 • 1. DávidMónika 2012. december 03. 21:47
  „Ismét megrendezésre kerül az Adománygyűjtő Nap, immár másodszorra Mikulás Napja alkalmából.A Kis-Duna Polgárőrség a Wolf K9 Kutyaiskola és az 1 kg táp = 1 jótett önkéntes civil kezdeményezés összefogásaként szeretnénk egy kellemes napot eltölteni az Állatbarátokkal délelőtt Móváron, délután Győrben. A Mosonmagyaróvári Veteránjármű Egyesület büszkeségeit csodálhatja meg aki eljön, kutyás játékok,felelős állattartási,állatvédelmi tájékoztatás is lesz.Jótékonysági "vásárunkban"forralt borral,teával,és ennivalóval várunk mindenkit.Minden bevételből tápot veszünk az alapítványnak. Adományok ügyében érdeklődni lehet Dávid Mónika: +3630/689-3611 A rendezvény részletes programjáról pedig: +3670/947-8904”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Adventi hangverseny Mecséren

Adventi hangversenynek ad otthont a helyi katolikus templom december 1-jén, szombaton délután 5… Tovább olvasom