Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Személyautó borult fel Araknál

Az autó megcsúszott jeges úton, a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett. Megpördült és az ároba csapódott, ahol fejtetőn állt meg.
A szerencsének és a bekapcsolt biztonsági övnek köszönhető, hogy nem történt személyi sérülés abban a baleset, ami szombat reggel történt Halászi és Darnózseli között.

Egy Ford személyautó haladt Darnózseli felé, amikor Arak közelében, a nyílegyenes úton ez idáig ismeretlen okból a kocsi a jeges úton megcsúszott. A sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, az autó megpördült és a jobb oldali árokba csapódott, ahol fejtetőn állt meg.

A sofőr használta biztonsági övet, így az ijedségen kívül nem esett baja. A kocsit a mosonmagyaróvári tűzoltók állították talpra és áramtalanították. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Fotók: Méhes Ákos

"Ma reggel 7.10 perckor Arak mellett a főúton egy személygépkocsi többször megpördült majd felborult. A fiatal női sofőrt könnyű sérüléseket szenvedett de a mentők sokkos állapota miatt a mosonmagyaróvári Karolina Kórházba szállították.

A biztonsági öv be volt kötve, légzsákja kinyílt. Amíg a tűzoltók a gépkocsit eltávolították az útról, félpályás útlezárás volt"
- írta korábban Tudósítónk.

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jelentős késésekre kell készülni a Budapest-Hegyeshalom vasútvonalon

Megrongálódott a felsővezeték-rendszer, emiatt jelentős késésekre kell készülni a… Tovább olvasom