Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

SZDSZ: szociálpolitikai elképzelések

A Szabad Demokraták Szövetségének mosonmagyaróvári szervezete tegnapi sajtótájékoztatóján, a közelgő önkormányzati választásokra készülve a párt humánpolitikai programját ismertette.
Az SZDSZ sajtótájékoztatóján Szentkuti Károly elnök bemutatta két mosonmagyaróvári körzet képviselőjelöltjét, akik a szociálpolitikai kérdések mellett területük megoldásra váró feladatairól is szót ejtettek. Reményi Csaba szociális munkás, szabad demokrata a párt általános célkitűzései között első helyen említette a Mosonmagyaróváron élők és a humán szolgáltatások kapcsolatának javítását, a következetesen egymásra épülő intézményi szolgáltatások biztosítását, a fiatalok biztonságos szórakozásának megvalósítását. Hangsúlyozta, önkormányzati szinten is segíteni kell, hogy a fiatalok lakáshoz juthassanak, s a városban maradjanak. Elmondta még, hogy az utóbbi években dinamikus fejlődésnek indult körzetében (Aranyossziget) fontosnak tartja a bölcsőde, a játszóterek és a pihenést, kikapcsolódást szolgáló Duna-parti részek fejlesztését.
Szokoli Józsefné szólt arról, hogy az esélyegyenlőségi törvénnyel összhangban további védett munkahelyek teremtéséért, az akadálymentes közlekedés elemeinek továbbépítéséért, a házi segítségnyújtás, betegellátás javításáért és e folyamatba, a civil szervezetek hatékony bevonásáért fog dolgozni. Körzetében (Széchenyi-lakótelep, OTP-házak) a parkolási gondok enyhítését, a csatornahálózat továbbvitelét, a játszóterek és az utak felújítását szorgalmazza majd.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egységre van szükség

Az önkormányzati választásokon csak egy egységes, jól szervezett és egyetértő jobboldali… Tovább olvasom