Kisalföld logö

2017. 06. 29. csütörtök - Péter, Pál 21°C | 31°C Még több cikk.

Parkoló autónak ütközött

Mosonmagyaróvár - Szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség egy hétfőn este a Szent István király úton történt közlekedési baleset körülményeinek tisztázása érdekében.
Egy BMW típusú személyautó akart leparkolni az út szélén szeptember 22-én, hétfőn este fél 8 körül a Szent István király úton – az egykori mosoni vasbolt előtt. A rendőrség eddigi adatai szerint az autó a parkolóban helyezkedve tolatott, amikor utasa észlelte, hogy a templom irányából egy motoros érkezik. A sofőr ekkor megállt, ám a motoros az autónak ütközött. A Suzuki GSX R vezetője a baleset következtében nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség kéri mindazok jelentkezését, akik látták az ütközést, illetve a motorost a balesetet megelőzően közlekedni. Jelentkezni lehet személyesen a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon, illetve telefonon a 215-433-as számon.

Olvasóink írták

 • 16. egy nagyon yó barát! 2008. szeptember 28. 10:25
  „sadsadsa!

  a motoroson sajnos pont nem volt motorosruha ezért sérült ennyire meg ... ha rajta van a ruha akkor nem sérül ennyire meg maximum az izomrostjai sérülnek meg”
 • 15. sadsadsa 2008. szeptember 28. 09:37
  „igazad van fifi”
 • 14. fifi 2008. szeptember 28. 09:31
  „sadsadsa
  Ajánlom a cikk figyelmesebb elolvasását!
  Nem a Templomnál volt ,hanem abból az íránybol!!!!-ami azt jelenti,hogy nem Óvár felöl érkezett a motoros!”
 • 13. sadsadsa 2008. szeptember 27. 23:08
  „DP. elolvastam a cikket, és azt irja hogy amikor a templomnál járt a motoros akkor az autós észrevette(templomtól a volt vasbolt kb 300m), autó megállt és valószinüsittem ha 50el megy a motoros akkor ö is idöben meg tudott volna éllni 300m alatt. meg hát ha kajak 50el rohan neki egy álló tárgynak nem hiszem hogy a védőruhában igy össze tudja magát törni.én is burultam 50el védö ruha nélkül de egy két horzsolás aztán annyi.”
 • 12. Oki-Doki 2008. szeptember 27. 20:52
  „A szabály az szabály,gondolj bele megiszol egy sört szabályosan közlekedsz,de egy szabálytalan biciklis vagy gyalogos elédugrik. Miért fognak elitélni?”
 • 11. DP 2008. szeptember 27. 19:33
  „Hát nemtudom de ha váratlanul kitolat valaki elé valaki, tökmindegy hogy motoron ül vagy kerékpáron aki arra megy sebességgel (jelzem az 50 km/h-nál is van féktáv, nem is kicsi) akkor valószínű hogy nem az a hibás aki a másikba megy, mert ő csak szabályosan közlekedett az úton valaki meg kitolta elé a "bicikli´-t.”
 • 10. "már megint a szegény motorosok" 2008. szeptember 27. 18:26
  „Szegény motors, pedig ő csak valószínüleg mindössze 100 km/h-val közlekedett és lehet, hogy még az is csak egykeréken. Így tényleg nehéz megállni, ha valaki megfordul előtte. Azért ne sajnáljuk már annyira a szegény óvári motorosokat, akik életveszélyes mutatványaikkal gyakorta hívják ki a sorsot maguk ellen a Szent István király úton. Hát ennek most nem sikerült, de örüljön annak, hogy nem maradt ott. Ennyi a véleményem az egészről.”
 • 9. sadsaas 2008. szeptember 27. 11:24
  „szemét az autós mert probálja menteni a picsáját, tudja hogy bűnös de lássuk be azért ha valaki azon a szakaszon ha 60al is megy 50 hejett az le tudna fékezni ha látja hogy akadály van az úton elötte. vagy félreértettem valamit?”
 • 8. SuzukiGSXR 2008. szeptember 27. 06:51
  „Hát igen kb. mi is erre gondoltunk egyből a férjemmel mikor elolvastuk a cikket.Remélem a motoros nem fog vele megegyezni, kapja csak meg ami jár neki.Még jó, hogy a motoros megúszta, mert akkor aztán még vissza felé is elsülhetett volna a nyomozás.
  Közlekedésügyi osztály NO COMMENT....”
 • 7. egy nagyon yó barát! 2008. szeptember 26. 23:14
  „Ma voltam bent a barátomnál kórházba/motoros/hál isten haza engedik "jól van" .Az autósról azt kell mondjam, hogy nem ember , mivel próbálja menteni a jogosítványát! Hétfőn mikor a barátomat kitolták műtőből egyből oda ment hozzá mivel műtét volt ezért még altatásból ébredezett és az autós egyből próbált meg egyezni vele , hogy felesbe vigyék el. Tudomásom szerint nem előszór van gondja a rendőrséggel az autósnak...! Egyébként a sérültnek egy elégé komoly szemtanúja van és az elég komoly szemtanú!nem pedig az autósnak aki csak lefizettet mosoni cigányokkal próbálja menteni az irháját! és a cikk kijavítására kérem az újság írót mert nem parkoló autó ha nem meg fordult a záróvonalon a gyökér és nem fért el az út szélén parkoló autótól ezért tolatni kezdett ekkor ért oda motoros aki sajnos nem tudta elkerülni a balesetet”
 • 6. öszödibeszéd 2008. szeptember 26. 21:59
  „Na, ez egy tipikus kisalföldesen megírt cikk. A parkolóban helyezkedve tolatott, hmm. Nem értem hogyan mehetett neki így a motoros, ez elég abszurd.
  Az egyes hozzászólás inkább valóságszerű.

  Most akkor hülyének nézzük a kedves, olvasókat?
  Mi ez, mégis?
  Ezt komolyan gondolták?
  Na, ne már!”
 • 5. károly12345 2008. szeptember 26. 14:35
  „mosonban a régi vasboltnál? azok a mocskos cigányok azt hiszik már mindent szabad nekik,ha út közepén akarok keresztbe állni akkor úgy állok, késö este arra BMWvel csak cigányok járnak. Én is autós vagyok de amit a mosoni tesco körül rendeznek a kocsijaikkal az eszméletlen, nekik nincs kresz.”
 • 4. Retro 2008. szeptember 26. 13:40
  „Óvári Rendőrség: szemtanúkat keres akik látták a "motorost a balesetet megelőzően közlekedni", miért nem az autóst akik látták közlekedni??? Ha kell jó közlekedési jogász, szóljon a sértett, mármint a MOTOROS!!!!! Az e-mail címed elég lesz, vagy MSN, SKYPE stb.
  Egyébként pedig a www.motorosok.hu oldalon találsz motoros érdekvédelem alatt is segítő emberkéket, mert nem biztos, hogy nem Téged fognak kihozni ezek az idi....”
 • 3. GSXR 2008. szeptember 26. 13:31
  „A cikk pontossága meg a RENDŐRSÉG NYOMOZ. Na kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből is. Még jó, hogy a motoros megúszta így eltudja mondani az ő verzióját is, ami valószínűleg történt is. Egyébként a cikk meg úgy ahogy van bull shit, hogy a parkolóban tolatott, hát ekkora egy ökörséget, akkor nem ment volna az autósnak hisz ott lett volna elég hely a másik sávban, hogy szerencsétlen elpasszoljon mellette.
  Egy" volt "motoros testvére”
 • 2. hiteles tájékoztatás??? 2008. szeptember 26. 13:13
  „A cikk és tudom hozzászólása alapján elég szomorú, hogy így akarják a nyomozást folytatni, hogy ezzel az újságcikkel befolyásolnak.

  Úgy lett volna tisztességes, ha valami ehhez hasonló szöveg jelenik meg a lapban:
  A rendőrség várja azoknak a jelentkezését, akik látták az ekkor és ekkor itt és itt történt közlekedési balesetet, melyben egy motorkerékpár ütközött egy x típusú személyautóval.

  Nem ez jelent meg, nyilván valakinek / valaminek a nyomására...
  Amúgy meg én is azt a verziót hallottam, amit Tudom írt.”
 • 1. Tudom 2008. szeptember 26. 09:51
  „A bmw megfordult a záróvonalon, megállt keresztben az úton, elkezdett tolatni (mert elsőre nem tudott megfordulni). Nincs miről beszélni ...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az egészséges életmód jegyében

Mosonmagyaróvár - A Magyar Szív Egyesület Mosonmagyaróvár, a Karolina Kórház kardiológiai osztálya a… Tovább olvasom