Kisalföld logö

2017. 10. 24. kedd - Salamon 9°C | 13°C Még több cikk.

Pályázat panelokra

A mosonmagyaróvári önkormányzat is csatlakozott a Zöld Beruházási Rendszer Klímabarát Otthon Panel Alprogram ˝Az iparosított technológiával épült lakóépületek szén-dioxid-kibocsátás-csökkenést és energiamegtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatása˝ című pályázathoz.

A pályázaton az 1992. július 1-je előtt iparosított technológiával épített házak energiamegtakarítást eredményező felújítására, illetve ezek gépészeti rendszereinek felújítására és korszerűsítésére, valamint a megújuló energiafelhasználás növelése céljából történő berendezések telepítésére lehet támogatást szerezni. A társasházak és lakásszövetkezetek támogatást kaphatnak a nyílászárók felújítására vagy cseréjére, homlokzatok és födémek hőszigetelésére, épületgépészeti rendszerek korszerűsítésére, a megújuló energiafelhasználás növelésére, nyári hővédelmének javítására, a lodzsák beüvegezésére. A pályázatokat október 12-én, hétfőn délután 4 óráig lehet benyújtani. A pályázati felhívás, a pályázati útmutató és mellékletei a www.mosonmagyarovar.hu honlapról tölthetők le. A részletekről érdeklődni lehet Gál Zoltán vezetőtanácsosnál a polgármesteri hivatal 577- 821-es telefonszámán.

Az országos pályázati kiírás, pályázati útmutató, pályázati adatlap és mellékletei a www.kvvmfi.hu és a www. kvvm.hu honlapokon találhatók meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Összefogásból játszótér

Tizenhét mosonmagyaróvári vállalkozás és magánszemély pénzbeli és egyéb adománnyal támogatta a… Tovább olvasom