Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Órák alatt elintéztük a gázos panaszt

Németh Józsefné azzal kereste meg a Kisalföldet, hogy otthonukban ki akarják kapcsolni a gázt. Rendszeresen kapták a levelet fizetési kötelezettségükről, annak ellenére, hogy régóta csak fával fűtöttek. A társaságot hiába próbálta értesíteni a tévedésről. A hónapok óta húzódó bonyodalom lapunk érdeklődése nyomán azonnal megoldódott.

Németh Józsefné gázos kálváriája több hónappal ezelőttre nyúlik vissza.

„Tavaly tavasszal fűtöttünk utoljára gázzal. Ezt ki is fizettük, minden rendben volt. Azóta fával tüzelünk, ám a csekkek mégis folyamatosan jöttek a szolgáltatótól a különböző összegű tartozásainkról. Hónapok óta szeretném rendezni az ügyet telefonon. Ám képtelenség elérni a szolgáltatót, pedig többször próbáltam reggel is, este is" – meséli az asszony. Elmondta, január óta postai úton is próbált kapcsolatba lépni a társasággal, ám sajnos válaszként továbbra is csak a felszólító levelek érkeztek. Sőt, a fenyegetés is: amennyiben nem fizet, április elején kikapcsolják otthonukban a gázt. Az összeg pedig, melyet tartozásaként tartanak számon, sem kicsiny: kilencvenezer forint.

Németh Józsefné: ˝Örülök, hogy a Kisalföld segített pontot tenni az ügy végére.˝
Németh Józsefné: ˝Örülök, hogy a Kisalföld segített pontot tenni az ügy végére.˝

„Minden csekket időben feladok, kivétel nélkül. Ügyelek arra, hogy inkább korábban fizessem számláimat, mintsem hogy kicsússzak a határidőből. A semmiből több hónap alatt jött össze ez a kilencvenezer forint. Ennyi pénzt viszont most nem tudnék és nem is akarok kifizetni, hiszen biztos vagyok benne, hogy valami tévedés történt" – jelentette ki.
Megkeresésünkre Futó Ildikó, a GDF Suez PR-szakértője azt ígérte, utánanéznek olvasónk panaszának.

Minden csekket időben feladok, kivétel nélkül. Ügyelek arra, hogy inkább korábban fizessem számláimat, mintsem hogy kicsússzak a határ-
időből. A semmiből több hónap alatt jött össze ez a kilencvenezer forint.
Érdeklődésünk után néhány órával az új fejleményekről viszont már csak Németh Józsefnétől kaptuk a tájékoztatást: „A GDF Sueztől most kerestek telefonon, egyeztettük a csekkeket, megbeszéltük a gázóraállást. Ekkor kiderült, nemcsak hogy tartozásom nincsen, de többletfizetés miatt egy bizonyos összeget még vissza is igényelhetek. Örülök, hogy a Kisalföld segített pontot tenni az ügy végére, már nagyon el voltam keseredve" – mondta örömmel Németh Józsefné.

Olvasóink írták

 • 3. poorman 2013. március 27. 21:57
  „Pontosan milyen közel-keleti nevű cég kippajtás??

  Nézzé mán körül a nick neved táján! :)”
 • 2. pancser 2013. március 27. 19:59
  „El lehet őket érni, de nem könnyű. Ez egyébként szinte minden szolgáltatóra jellemző, sajnos.”
 • 1. kohnvektor 2013. március 27. 18:29
  „Nem szégyenli magát az ilyen közel-keleti nevű cég, hogy egy ilyen "óriási" ügy intézéséhez az újság kellett??”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fémtolvajok buktak le a hotelben

A körzeti megbízott érte tetten azt a két tolvajt, akik Krisztinamajorban a hosszú ideje zárva tartó hotelt akarták kifosztani. Tovább olvasom