Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 08. 29. szombat - Beatrix, Erna

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Mosonmagyaróvár hírei, mosonmagyaróvári hírek > Nőtt az önkormányzat tulajdonosi aránya a MoWin-parkban

Nőtt az önkormányzat tulajdonosi aránya a MoWin-parkban

Részben kivásárolta tulajdonostársát a helyi MoWin ipari parkból Mosonmagyaróvár önkormányzata – mondta el az MTI-nek pénteken Nagy István polgármester (Fidesz-KDNP).

mti - 2012.06.08. 12:01
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
A városi képviselő-testület április végén hagyta jóvá az ügyletet, amelynek lényege, hogy az önkormányzat és az annak tulajdonában lévő Movinnov Kft. - együttesen, fele-fele arányban nettó 129 millió forintért megvásárol 2,7 hektárt a harmadik tulajdonos, a Vimm-Óvár Kft. 7,4 hektáros részéből.

Az ipari park 37 hektárjából 32 hasznosítható gazdaságilag. A vásárlás előtt a városé 45, a Movinnové 32, a Vimm-Óváré pedig 23 százaléknyi terület volt. Korábbi közlés szerint a Vimm-Óvár azért ajánlotta fel a területet, mert elő kell teremtenie egy lejárt kötelezettségvállalása ellenértékét.

A város ezzel jó vásárt csinált, hiszen egy eladott ingatlanunk árát forgattuk vissza ebbe a vásárlásba – mondta az MTI-nek a polgármester, jelezve, kedvező áron szerezték meg a területet.

Megjegyezte: a most megszerzett, teljesen közművesített területek főútvonal és nemzetközi vasútvonal mellett, pályaudvarhoz közel fekszenek, ráadásul a jelek arra mutatnak, hogy több korábban beköltözött cég tervezi kapacitásai bővítését a MoWin-parkban.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...