Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 1°C | 6°C Még több cikk.

Megalakult az új levéli Gyök

A választással a szervezet átalakult, Gyermekönkormányzatból Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzattá vált. Mandátumuk 2 évre szól.
Október 4-én megválasztották az új Levéli GYÖK-öt. Ezzel a választással a szervezet átalakult, Gyermekönkormányzatból Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzattá vált.

A választó és választható korosztály mostantól 12-25 év, amely már a mostani voksoláson is érvényben volt. Egy hangulatos, vidám nap keretében, melyben játszóház, vetélkedő, szalonnsütés és buli is helyet kapott kerítettek sort a szavazásra.

A levéli Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat. Mandátumuk 2 évre szól.
A levéli Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat. Mandátumuk 2 évre szól.

Akárcsak "nagyban", a választópolgárokat nyilvántartásba vették. Szavazólapjukon a választásokon is használatos fülkékben szavazhattak, majd szavazatukat lepecsételt urnába dobták, melyek megszámlálására külön választási bizottság alakult.

A Levéli Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat testületének Gyermek– és Ifjúsági polgármestere Kovács Dávid lett. A képviselőtestület tagjai lettek: Bartalos Balázs, Farkas Kevin, Korcz Dávid, Mayer Izabella, Nagy Dóra, Németh Evelin, Steiner Adél, Széll Péter, Széll Veronika.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vádemelés - Műtét közben meghalt egy beteg Mosonmagyaróváron

A Mosonmagyaróvári Járási Ügyészség négy vádlottal szemben emelt vádat. Tovább olvasom