Kisalföld logö

2017. 12. 12. kedd - Gabriella 6°C | 14°C Még több cikk.

Máriakálnok: ismét útlezárás

Ismét félpályás útlezárást terveznek Máriakálnokon szerdán délután 2 és 5 óra között az 1406-os úton 300–400 méter hosszan a kálnoki hídtól.

– Ismételten félpályás útlezárást tervezünk szerdán délután 2 és 5 óra között az 1406-os úton 300–400 méter hosszan a kálnoki hídtól, Mosonmagyaróvár és Máriakálnok között – hívta fel a figyelmet Széles Sándor, Máriakálnok polgármestere.

Ezt azzal indokolja, hogy a legutóbbi akciót követően sem történt lépés az útszakasz felújítása ügyében. A településvezető elmondta: a két héttel korábbi akciót követően eljuttatták levelüket a miniszterelnöknek és a közlekedési miniszternek. Szakács Imre, a megyei közgyűlés elnöke is levélben kérte a döntéshozókat, hogy az említett útra különös figyelmet fordítsanak. Ennek ellenére nem történt semmilyen lépés, levelüket válaszra sem méltatták, ezért választották újból a demonstráció ezen formáját.

Olvasóink írták

 • 10. Alex64 2010. március 28. 13:12
  „Ezért nem jut ez az ország sehova. Mert ilyen csak maguk dolgát a legfontosabbnak tartó emberek élnek többségben Kíváncsi lennék ha a lezárást sérelmező emberek háza előtt lenne ilyen fogalom mint a faluban és hajtanának ezerrel az emberek táblákat figyelmen kívül hagyva már ennyi ideje akkor is így vélekednének. Egyébként a hiányzó összeget az útfelújításhoz már rég belehetett volna szedni útdíjjal. Ja egyébként üzenem az elégedetlenkedőknek ha siet haza menjen Dunakilitinek vagy Kimlének arra is hazaérhetnek és nem kell állni és várni”
 • 9. pancser 2010. március 25. 21:25
  „Hát elég vérszegény, amellett bosszantó volt az egész. Engem ne akadályozzon senki az úton, az útonállás nem jó módszer. Voltunk néhányan akik ideigelenes hidat követeltünk, a hadsereg készletéből, bár lehet, hogy hadsereg sincs, a pontonokat meg eladták a korrupt tábornokok. Mindenki időben hazaért volna, és az út sem megy tönkre. Kis bajból lett nagy! Most azt kéne hajtani, hogy a halászi hídat rohamléptekben csinálják meg!”
 • 8. kirulany 2010. március 25. 09:39
  „azért kellett a falu közepére a 30-as tábla mert nézzétek meg reggel mikor megyek a 6-os buszra hogy közlekednek az autók hogy előzgetnek és sokszor 5-6 percbe is kerül mire átjutok a buszmegállóba pedig szemben van.......valamint az út........pf.......kegyetlen rossz és valamit kell csinálni hogy megcsinálják ez mindenkinek érdeke mert ha jo lenne nem tartana mire Óvárról halászira hazajutsz 30 percbe”
 • 7. 01010 2010. március 23. 21:44
  „?! "Így is 20 perc mire Óvárról átérek Halászira a sok kátyútól, meg a lassan közlekedő autóstól"
  Most mi van???
  Llassan mennek Mások vagy sok a kátyu /azaz út- és látásiviszonyoknak megfelelően közlekednek/”
 • 6. Carajito 2010. március 23. 18:29
  „Remélem, azért hazaérek időben a munkából. Így is 20 perc mire Óvárról átérek Halászira a sok kátyútól, meg a lassan közlekedő autóstól. A falu területén lévő 30-as tábláról ne is beszéljünk! Az mi a francnak kellett??????????”
 • 5. X-men 2010. március 23. 12:54
  „Ha annyira lelkes a Széles úr, akkor mért nem zárja le teljesen az utat napokra. Talán akkor felfigyelne rá. Persze engem is aggaszt ez az egész híd mizéria, mert én is kerülök, de ez van sajna. Még 2-3 hónap kitartás.”
 • 4. Imcsi 2010. március 23. 10:39
  „Természetes félpályás útlezárás már egyébként is van a két település között: a sok kátyú miatt több helyen így sem fér el két autó egymás mellett!”
 • 3. www0325 2010. március 23. 10:34
  „Hogy a bánatba lenne kampány íze a dolognak. Fél szigetköz utálja miatta, ezzel aztán jól kampányol. Szerintem teszi a dolgát és a községét képviseli.”
 • 2. embertelen 2010. március 23. 08:50
  „Széles úr ismét az autósokat cseszteti. Fogja már fel végre, hogy ennek a kampányízű fidesz tüntetésnek nem lesz eredménye, csak bennünket szigetközieket zaklat. Nem elég a bajunk, hogy a hídlezárás miatt nagyot kell kerülnünk, még ön is rátesz egy lapáttal. Menjen tüntetni a minisztérium elé, vagy a Kossuth térre, bennünket pedig hagyjon békén!”
 • 1. angyalka77 2010. március 23. 08:31
  „Ez aztán a szervezés megint....Miért pont akkor kell lezárni az utat, amikor a fél szigetköz megy haza a munkából? Nem lehetne valami délelőtti időpontot találni? Így is gyomoridegem van minden nap mire beérek óvárra ... Úgysem fog történni semmi amíg a híd el nem készül...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Szigetköz táncosai a Vajdaságban

A darnózseli Szigetköz táncegyüttes már Európa több színpadán szerepelt. Tovább olvasom