Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 13°C | 24°C Még több cikk.

Különös haláleset Mosonmagyaróváron

Mosonmagyaróvár - Egyelőre nem tudni mi okozta a halálát annak az 54 éve mosonmagyaróvári asszonynak, akit ma fiai holtan találtak. Előző este a rendőrség már járt a családnál.
A kiérkező körzeti orvos értesítette a rendőrséget a mosonmagyaróvári Alkotmány utcából. Egy 54 éves rokkantnyugdíjas, orvosi kezelés alatt álló asszony reggelre meghalt. Az alulszocializált családban hárman éltek együtt, az anya, valamint 24 és 29 éves fiai.

A kiérkező rendőrorvos az idegenkezűséget kizárta, de a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság nyomoz az ügyben, és elrendelték a boncolást is, hogy kiderítsék, mi okozta az asszony halálát.
Előző este a rendőrök még a két fiúhoz mentek, akik ittas állapotban összeverekedtek. Mire a rendőrök kiértek, a vita elcsitult ugyan, de azt egyelőre senki sem tudja, hogy utána folytatódott-e.

Olvasóink írták

 • 12. rivotril 2008. április 18. 18:30
  „ezek a hülye placcerék”
 • 11. Én!!! 2008. április 15. 18:44
  „Hát ez nagyon érdekes!Azért kíváncsi lennék a halál okára!Bár ezt az ujsáa ugysem közli!”
 • 10. oroszlán 2008. április 15. 11:20
  „Jó, hogy igy elvitatkoznak, de biztos az, hogy ez a hölgy fizetett is járulékot? Mert, ha nem, akkor mindenki jól járt. Mi adófizetők is, hiszen nem a mi pénzünkön gyógyittatja magát, és nem a mi pénzünkből kapna nyugdijat. Gyanitom a mostani állapotok alapján erre nem sok esélye lett volna, max. valamilyen járadék, ami az éhenhaláshoz sok a megélhetéshez kevés. Az államnak ehhez semmi köze. Az állam a mi pénzünket osztja el ujra, éspedig ugy, ahogy "nagyjából" mi megszavazzuk. A mostani népszavazás durva beleszólás volt a költségvetési politikába. Nem szeretném azt megélni, hogy egyszer a fiatalok és az öregek mennek egymással szembe csak azért, hogy a nyugdij legyen nagyobb, vagy tandijat ne kelljen fizetni. Sajnálom a hozzászólókat, hogy ilyen szinten ragadtak le! Szégyeljék magukat! Megjegyzem: ismertem az elhunytat, és a halálának semmi köze sincs a politikához.”
 • 9. matriné 2008. április 15. 09:53
  „Előbb cseréld le a liberódat és ne játsz a tűzzel." vazze"”
 • 8. Tűzimádó 2008. április 14. 22:44
  „#6.

  Remélem én gyújtom alád a tüzet. A kaszás érted jön előbb! :))))))
  A hülyék előbb halnak!

  #7.

  Jól jár az állam.... sajátos szemlélet.
  Vajon arról miért nem beszélsz, hogy a TB befizetésedet ugyan miért is költik olyanokra akik soha nem fizettek Mo.-on TB-t?
  Vajon a sok Magyar-igazolványos miért nem izgat, amikor igénybe veszi azokat a szolgáltatásokat, amiért soha nem fizetett?
  Na erre varjál gombot!”
 • 7. Antal 2008. április 14. 10:42
  „Elképzelhető, hogy szerencsétlen infarctiust kapott,a fiai veszekedése láttán: - majd a boncolás után többet megtudhatunk!? - ám amit matriné felvetett, az sajnos , de igaz. Sok éven át fizeti valaki a nyugdíjjárulékát, és láss csodát, a sajátjugú nyugdíjas kort sem érte el ez a szerencsétlen. És még mennyien vannak, akik korán eltávoznak. Abban is igazat kell adni matrinénak,hogy azért el kell ismerni, az ilyen esetekkel igenis jól jár az állam, mivel nem kell járulékot fizetni. Manapság elég korán távozunk a másvilágra.Pártállástól függetlenül értendő, mert ahogy megjegyzte szintén matriné, a halál nem válogat. Előbb - utóbb eljön mindenkiért. Csak az nem mindegy mikor!”
 • 6. matriné 2008. április 14. 09:35
  „Lehet, hogy a"Tüzimádó" a krematóriumban a begyujtó és Ő aki játszik a tűzzel és mindíg bepisíl.
  Viszont a tények nem változnak attól, hogy ki milyen párt állású! A "kaszás" mindenkiért jönni fog előbb-útóbb! Még a "szszsifusz-ért is!”
 • 5. Tűzimádó 2008. április 13. 20:35
  „matriné!

  Téged sem az eszedért fognak ellopni!
  Hogyan jön ide az amit írtál?”
 • 4. sziszifusz 2008. április 13. 15:52
  „Matriné morbid és vizit-díjas gondolatait böcsülöm.
  Sokadszor.
  És megint fején találta a lázító fityeszdalnok szöget.
  A morbiditást és a populizmust fokozni mindig érdemes a fizetett politika -fizetett politika,az már csak ilyen!”
 • 3. matriné 2008. április 13. 15:31
  „Manapság valóban tragédia, ha meghal valaki idő előtt! "Alulszocializált" a zöme magyar családoknál az is tragédia, ha temetni kell! Akár hanvasztá, akár elhantolás manapság, az árdrágítók kéj üzelme! Nem véletlenűl lett felkapott e tevékenységi kör! Ennek sajnálatos sorsú hölgynek már nem emelik fel a nyugdíj-korhatárát az biztos!Viszont így is megint jól járt a Tb.Nem véletlenűl akatják atöbb biztosítós rendszert! Üzlet az üzlet főleg ha csak évtizedekg a pénzt szedik be, nyugdíjat meg nem kell majd fizetni!”
 • 2. mtt 2008. április 13. 11:19
  „biztos azon verekdtek össze, ki temetteti el, annak kevesebb vodkára marad pénze....”
 • 1. ?!?!?!?!?!? 2008. április 13. 10:11
  „Csókolom!
  Mit jelent az, hogy "alulszocializált család"?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több mint húsz ország ezer makettezője

Mosonmagyaróvár - Európa szinte mind országából sőt, még a tengerentúlról is érkezetek kiállítók a… Tovább olvasom