Kisalföld logö

2017. 10. 21. szombat - Orsolya 9°C | 16°C Még több cikk.

Kovács: ˝Komolytalan a Városi Televízió és Médiacentrum Kft. üzleti terve˝

Az önkormányzati tulajdonú Városi Televízió és Médiacentrum Kft. gazdálkodásával és működésével kapcsolatos aggályainak adott hangot Kovács Tamás, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) helyi elnöke minapi sajtótájékoztatóján.

Kovács Tamás a sajtótájékoztatón komolytalannak nevezte a cég éves üzleti tervét. Az irat egy oldalon egyetlen táblázatot tartalmaz.

A pártelnök szerint hiányzik a szakmai, pénzügyi és marketingkoncepció, csupán irányszámokat közöl az üzleti terv, ráadásul számszakilag is hibás. Kovács Tamás a sajtótájékoztatón bemutatta ezt a dokumentumot, ami alapján a médiacentrum 58,4 milliós éves költségvetéssel számol. Ebben az elnök aggályosnak tartja többek közt a 2,4 milliós gépkocsihasználatot, az 500 ezres telefonköltséget, a 30 milliós reklámbevételt és az öt alkalmazott 24,3 milliós bérköltségét.

Kovács Tamás kifogásolta továbbá, hogy önkormányzati képviselőként valamint a Flesch nonprofit kft. felügyelőbizottsági tagjaként továbbra sem kapott kellő információt a cég működéséről. Ezért – mint közölte – kezdeményezni fogja a felügyelőbizottsági ülés összehívását.

Olvasóink írták

 • 10. six666 2011. május 14. 02:41
  „Uccu Boli... vissza kell hozni a Stipi + Szeredi féle tolvaj-duót a haverjaikkal !
  CSAK a szokásos szájtépéssel mi a francot akartok ? Tipikus buta-magyar viselkedés....”
 • 9. Boli 2011. május 09. 19:12
  „Rágalom! Meg nem értett zsenik! Ez egy fergeteges és minden igényt a legmesszebb menőkig kielégítő és rettentően informatív adás volt, ami a mai tévés kultúrában példamutató, sőt úttörő!
  Mi egy gazdag város vagyunk! De tényleg! Íme a példa! Zseniális pénzelszívás... :)) Az ecceriek még tapsolnak is! Hurrá elvtársak, előre a vörösök útján!”
 • 8. embertelen 2011. május 09. 17:58
  „Én nem tudom, hogy ki ez a Kovács Tamás, de lehet, hogy igaza van. Szombaton megnéztem az adást, ami kritikán aluli volt. Ilyen műsorért én elzavarnám őket, nemhogy még öt embernek fizessek fejenként évi ötmillát évente. Napi 1 óra műsort csinálnak. Reggel 7-től 11-ig négyszer ismétlik, utána pedig orrvérzésig automatán nyomja a számítógép 20 órán keresztül a képújságot. Ez valószínü, egy fideszes pénzlenyúlás, mert a városnak biztos, hogy nincs erre szüksége, legalábbis nekem biztosan nem, mert egy ilyen színvonalatlan dolog mehet a kukába.”
 • 7. Boli 2011. május 07. 13:10
  „Ecceri hatoska... Sajnos el kell, hogy keserítselek, nem voltam és nem is vagyok coci, párttag, spicli sőt még a seggnyalójuk sem. Ellentétben kedvenc pártod és kormányod prominens tagjaival és azok dicső őseivel! Nálunk a családban nem volt divat komcsinak lenni, mint a coci és fidesznyik pajtásaid családjába (a "gengszterváltás" előtt) és a jelenlegi nagyon-nagyon polgári és képmutató kormányod köreiben. Ebből ered, hogy soha nem is ácsingóztam az aktuális politikai hatalom hátsójába, ellentétben veletek. Tomi, a többi coci és narancskomcsi, továbbá, hogy már ki ne maradjanak a képmutató kdnps és jobbikos haverjaitok, oda mehettek, ahová csak akartok és ahová nép nagy többsége manapság kíván benneteket! Pláne, ha a csurran-cseppen elvet kérnéd számon, nálam rossz helyen kapirgálsz, de ha ennek a társaságnak, kft-nek a tagjainál kérdezősködnél a hátsó fertály felpolírozásával kapcsolatban, akkor nagyon mélyen ... nyaló embereket találnál, akiknek a popsi mindegy, csak pénz jöjjön belőle. :)) Mert nekik elveik vannak... Meg bőr a képükön, pláne ha megfizetik. 5 misi/ fő évente... A tehetséget meg kell fizetni kérem!! Komolyan! Evégre mi egy gazdag város vagyunk! De tényleg! Íme a példa!”
 • 6. six666 2011. május 07. 07:04
  „Boli... tE nagyon egyszerű....... Talán neked is "cseppent" a "volt érában" , most már csak a "pisike" fog....
  A bőrötök vastagsága + agyatok korlátoltsága már az etnikummal vetekszik..
  Tomika meg húzzon a fra... ba. Mindig is majmoló-seggnyaló csicskája volt a főnökeinek, egy tipikus
  "nagyokhoz (???)" simuló-szocika.

  Hmmm.. azért az ez 5 milkó egy kicsit nem stimmel.... de ha adtok a hülye-gyerek Tomikának, másodállást is
  vállalni fog.”
 • 5. kovpal 2011. május 06. 22:53
  „Vajon ki írta az üzleti tervet? Nem ért az semmihez !!!
  Egyébként meg azt írták május 6.-ától indul a neten is a TV. május 6.-a van!!!!!és az van kiírva hamarosan indul.
  Csak nem elakadtak, ennyi pénz és nem megy ???? Ja Korlátolt felelősségű társaság!!! Most akkor a város is Korlátolt.....????? 19 milliót tesz bele és nem működik, de beharangozták! Ejnye ejnye.”
 • 4. pancser 2011. május 06. 22:12
  „Kovács Tamás azt hiszi, ha pszichopata módon minden ostobaságot beszél, sajtótájékoztatónak nevezi monológját, akkor majd megkedvelik. Nem kedvelik meg, hanem utálják de nagyon. nem a farok csóválja a kutyát ez esetben KT. a farok! KT. totális politikai analfabéta erről mindenki meggyőződhet, alkalmatlan még egy kis pártszervezet vezetésére is. Gyurcsányt próbálja utánozni, csakhogy ott azért több volt a fejben. Azért összefogtak a Jobbikkal a parkban elvtársi testvéri egyetértésben kritizálták a Fideszt. Egy köpönyeg alól bújtak ki, Fletóéból.”
 • 3. Boli 2011. május 06. 17:09
  „2. Lehet, hogy Stohl Bucit alkalmazzák, hogy javítson a "városképen"??? :) Egy vicc ez a város! Van itt pénz, tessék csak megkérdezni bárkit, hisz most vették el a városi intézmények költségvetésének 5%-t! De mint megtudtuk, EZ NEM MEGSZORÍTÁS! Még csak annak sem néz ki...
  Kedves NARANCSKOMCSI PÁRTUNK ÉS KORMÁNYUNK prominens képviselői cáfolták, hogy ez megszorítás lenne, szerintük ez nem az, ezt inkább bővítésnek és fejlesztésnek tessék felfogni! Az új magyar szleng után, itt az új magyar matek! Ecceriek!!! Szép is a párttévé, hiteles is - evégre hiteles emberek is csinálják! Óriási nézettsége is lesz! Bizony ám! De tényleg! Elvtársak, a nemzetközi helyzet fokozódik! Ajánlom mindenkinek Bacsó örökbecsű filmjét... Röhöghetünk együtt legalább!”
 • 2. evikedves 2011. május 06. 13:55
  „sztárokat alkalmaznak hogy az éves keresetük közel 5 millió fejenként?te jó ég!”
 • 1. ökosuli 2011. május 06. 06:31
  „A Mosonmagyaróvári Városi Televízió ma este ( 2011.05.06.) 19.00 órakor kezdi első adását.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Euro Vegas: nem lesz Bezenyén földrajzi név a kaszinó- és szórakoztatóközpont

Nem kerül fel településrészként Bezenye térképére az Euro Vegas kaszinó- és szórakoztatóközpont; a… Tovább olvasom