Kisalföld logö

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | -1°C

Kihasználni a lehetőségeket

A Magyar Demokrata Fórum Mosonmagyaróvári Szervezete minap tartott sajtótájékoztatóján ismertette elképzeléseit Mosonról és az Ipartelepről.
Knausz Ferenc képviselőjelölt elmondta: Moson évtizedeken keresztül stagnált Mo onmagyaróvár többi város részéhez képest, és csupán az elmúlt néhány évben indult meg a kibontakozás. Fontos ezt a folyamatot továbbvinni, és kihasználni a kétpólusú város adta lehetőségeket. Szükséges a mosoni belváros fejlesztése, az üzletház mint indító nagyberuházás megvalósítása, a korszerűtlen lakások felszámolása, a csatornázás befejezése, valamint a közbiztonság további javítása. Bognár József, Moson má ik körzetének képviselőjelöltje elképzelései közt szerepel az utak portalanítása, a Hild tér felújítása, illetve egy korszerű buszpályaudvar megépítése.
A szervezet Ipar teleppel kapcsolatos fejlesztési terveit Hartainé Rédling Mária ismertette. A körzet képviselőjelöltje szerint fontos lenne az összehangoltabb buszközlekedés kialakítása és a fedett buszmegálló kiépítése. Ezen túlmenően a fiatalok otthonának bővítésére és az utak fejlesztésére is nagy hangsúlyt kell fektetni.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új gazdára vár a laktanya

A nemrégiben még a helyiek számára – ha már mindenképp muszáj volt bevonulni – vágyott… Tovább olvasom