Kisalföld logö

2017. 01. 16. hétfő - Gusztáv -6°C | -1°C

Jelöléseket várnak

Mosonmagyaróvár - Mosonmagyaróvár önkormányzata 1996-ban rendeletet alkotott a Pro Urbe Mosonmagyaróvár kitüntető érem és díj adományozásáról.
A díj Mosonmagyaróvár lakossága nagyrabecsülése és tisztelete jeléül annak a hazai és külföldi jogi és nem jogi személynek adományozható, aki hosszabb időszak alatt kifejtett munkásságával a nemzet tudományos, kulturális, művészeti, pedagógiai, környezetvédelmi, egészségügyi, szociális és sportértékeinek gyarapításában, épített környezetének alakításában, védelmében maradandót alkotott, s mint ilyen, Mosonmagyaróvárral kapcsolatba került; a város életében kiemelkedő szerepet töltött be, s hozzájárult jó hírnevének gyarapításához. A kitüntetés az arra érdemesnek halála után is adományozható.

A kitüntetés adományozására javaslatot tehetnek az önkormányzati bizottságok, az állami, társadalmi és érdekvédelmi szervezetek, a polgármester, valamint az önkormányzati képviselők.

Az adományozásra jogosultak javaslataikat indoklással ellátva legkésőbb május 30-ig küldhetik meg a polgármester (Mosonmagyaróvár, Fő. u. 11.) részére. A díj adományozásával kapcsolatosan további információkkal dr. Németh Andrea aljegyző, osztályvezető szolgál az 577-806-os telefonszámon.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Letörték a vasúti sorompót Hegyeshalom közelében

Hegyeshalom - A Hegyeshalom–Rajka vasútvonalon a Hegyeshalom térségében lévő vasúti átjáróban… Tovább olvasom