Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Háromból ketten maradtak

Két érvényes pályázat érkezett a májustól megüresedő Aqua Kft. ügyvezetői állására. A pályázók egyike jelenleg is a cég munkatársa.
Február végén jelentette be Leitner László, hogy májustól lemond az Aqua Kft. ügyvezetői posztjáról. A vízszolgáltató cég és a palackozó vállalkozás vezetése külön-külön is egész embert igényel – ezzel indokolta döntését a cégvezető.

Leitner László a Panta Aqua Vízpalackozó Zrt. vezetőjeként folytatja szakmai pályafutását. Lemondása bejelentését követően pályázatot írtak ki az ügyvezetői álláshelyre. Az erre alakult eseti bizottság kidolgozta a pályázati feltételeket, amit a taggyűlés elfogadott.

Eszerint előnyként értékelik többek közt az idegen nyelv ismeretét, a helyismeretet, a szakirányú felsőfokú végzettséget és a víziközmű-szolgáltatásban szerzett tapasztalatot. Az állásra április elejéig lehetett pályázni. Ezt követően ült össze a tulajdonosokból alakított eseti bizottság az ügyben. A csütörtöki ülésen véleményezi a képviselő-testület a pályázatokat, majd a tulajdonosi taggyűlés dönt az új ügyvezetőről.

Árvay István polgármester érdeklődésünkre elmondta: a megadott határidőig három pályázat érkezett a felhívásra. Ebből kettő volt érvényes, így ezeket véleményezte az eseti bizottság, majd az önkormányzat gazdasági bizottsága.

E javaslat alapján határoz aztán a képviselő-testület. Mindkét bizottság ugyanazt a pályázót javasolta. A jelöltek egyike belsős – jelenleg is az Aqua Kft.-nél dolgozik –, másikuk külsős pályázó. Azt azonban nem árulta el a polgármester, hogy melyiküket javasolta a bizottság.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Partot rendeznek, szemetet szednek a horgászok

A Mofém Horgászegyesület több mint 20 éve tart tisztasági napokat tavasszal és ősszel. A tagok a… Tovább olvasom