Kisalföld logö

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 12°C | 24°C Még több cikk.

Gyanúsítások a kizuhant fiú ügyében

Mosonmagyaróvár - Foglalkozás körében elkövetett halált okozó gondatlan veszélyeztetés megalapozott gyanújával gyanúsítottként hallgatták ki azt az orvost, aki márciusban a harmadik emeletről kizuhant mosonmagyaróvári fiút vizsgálta. A társaságban szórakozó két, 14 éve feletti kamaszt a segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítják.
Még mindig tart a nyomozás a tragikus körülmények között kizuhant tizenhárom éves mosonmagyaróvári fiú ügyében. Amint arról elsőként beszámoltunk, a Bartók Béla utcai társasház harmadik emeletén tartott összejövetel során eddig tisztázatlan körülmények között zuhant ki az egyik résztvevő. Bencét társai felcipelték az emeletre, hívták a szüleit, ám azt nem árulták el, mi történt vele. Kórházba került, ám ott – az intézmény igazgatója szerint is – az ismeretek hiányában téves diagnózist állítottak fel, s a fiú nem sokkal később belehalt belső sérüléseibe.

Az ügyben nyomozás indult: a lakásban szórakozó, két, 14 éves korát betöltött fiatal felelőssége, s az orvos és az általa megállapított diagnózis került a vizsgálat középpontjába. Kocsis Tünde, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője a Kisalföld érdeklődésére elmondta: gyanúsítottként hallgatták ki az orvost foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés megalapozott gyanúja miatt. A társaságból két kamaszt pedig segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítanak. Jelenleg az orvos szakértői vélemény kiegészítésére várnak: ha a nyomozók választ kapnak a kérdéseikre, akkor zárulhat le a vizsgálat.

Információink szerint egyébként az összejövetel helyszínéül szolgáló lakásból azóta elköltözött a tulajdonosa, bár az ingatlant nem adta el.

Olvasóink írták

  • 1. kicsinkó 2008. július 11. 19:53
    „elég szomorú hogy az orvost hibáztatják amikor nem kapott elegendő felvilágosítást az esetről!én biztos hogy megbüntetném azokat a gyerekeket akik nem mondták el egyből az igazat szomorú hogy a szülők nem világosítság fel semmiről a saját gyerekeiket!én Bence szüleit nagyon sajnálom őszinte részvétem utólag is az egész családnak.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

21 milliós fájdalomdíj a hasüregben felejtett fémcsőért?

Mosonmagyaróvár - Egy gyakorló ügyvéd szerint egy esetleges kártérítési perben Mild Valéria akár a kért, 21 millió forintos kártérítést is megkaphatja. A fiatal mosonmagyaróvári nő öt évig élt a hasüregében felejtett tizenöt centiméteres fémcsővel. Tovább olvasom