Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Fotóért is kiváló tanuló

A „Mosonmagyaróvár város kiváló tanulója" díj adományozásának szabályairól szóló rendelet részletesen felsorolja azokat az országos versenyeket, amelyeken az eredményes szereplés, helyezés feltétele az elismerés odaítélésének.
A Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége által meghirdetett országos diákpályázaton első három helyezést elért diákot is a város kiváló tanulója címmel jutalmazzák.
E versenyek között szaktárgyi és művészeti versenyek is vannak. Az utóbbi években – a digitális technikák elterjedésével – a vizuális művészetek nemcsak hobbiszinten, hanem az oktatásban is egyre nagyobb teret kapnak.

A város diákjai számos fotópályázaton vesznek részt és magas színvonalú országos megmérettetéseken is díjakat nyernek.

Éppen ezért az önkormányzat úgy gondolta, érdemes ezen a területen sikereket elérő diákokat is jutalmazni. A képviselő- testület legutóbbi ülésén döntött arról, hogy a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége által általános és középiskolások számára minden tanévben meghirdetett országos diákpályázaton első három helyezést elért diákot is a város kiváló tanulója címmel jutalmazzák.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Félelem és remény a nyitott osztrák munkaerőpiacon

Május elseje történelmileg jelentős nap, de történelmi jelentőséggel bír a rendezvény helyszíne is… Tovább olvasom