Kisalföld logö

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -3°C | 5°C Még több cikk.

Ellopták a térfigyelő kamerát Mosonszolnokon

Éppen a bűncselekmények megelőzése érdekében felszerelt térfigyelő kamera esett a bűn áldozatául a minap Mosonszolnokon. Ismeretlenek egyszerűen letörték és elvitték a falu egyik bevezetőútját figyelő berendezést.
– A közterület-felügyelőnk vette észre a minap, hogy előző éjszaka letörték és ellopták az Albertkázmér felé vezető utat figyelő kamerát – mondta Török Sándor polgármester. Úgy tudjuk, a kameraképen az látszik, amint egy kéz felnyúl oda, majd megszűnik az adás.

Török Sándor azt mondja: a tettesek vélhetően a kamera áramellátását biztosító tápegységre állhattak fel, így érték el az eszközt.
Az önkormányzat ideiglenesen pótolta az ellopott berendezést. A faluban összesen tizenegy térfigyelő működik, ezek egyikét helyezték most át a bevezetőútra.

A településen az elmúlt évben kezdték kiépíteni a térfigyelő kamerákat. A próbaüzem után idén nyár óta működik élesben a rendszer, ettől kezdve foglalkoztat a falu közterület-felügyelőt. A faluban most mindenki azt találgatja, kinek és mire kellett a kamera.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

27 székre pályáznak Mosonmagyaróvár térségében

Ötvenkilencen szállnak ringbe a településvezetői pozícióért, Mosonmagyaróvár mellett Jánossomorján és Bezenyén is öten versengnek majd a polgármesteri pozícióért. Tovább olvasom