Kisalföld logö

2017. 08. 18. péntek - Ilona 18°C | 32°C Még több cikk.

Elismerés: Átadták a Moson Vármegye Iparosa Díjakat

Az eddigi díjazottak tevékenységükkel kiérdemelték ezt az elismerést és környezetük is büszke lehet, hogy ilyen sikeres és eredményes vállalkozások működnek lakóhelyükön.
Idén 11. alkalommal adták át a Moson Vármegye Iparosa Díjakat. A sok igényesen elkészített színvonalas pályázat komoly szakmai siker, garancia a több mint egy évtizede létrehozott díj hagyománnyá válásához.


A 2014 év Moson Vármegye Iparosa Díjakat a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület Iparos bálján adták át a hétvégén. A népes közönség ezúttal is a sok-sok év munkájának elismeréseként, komoly szakmai sikereket elért iparost, szakembert és szolgáltató vállalkozásokat köszönthettek.

Az Év Iparosa 2014 díj kitüntetettje Domino Classic 2004 Bt, Farkas László, Halásziról, az Év Szakembere 2014 címet Németh Sándor kőműves mester Jánossomorjáról érdemelte ki. Az Év Szolgáltatója 2014 kategória díjazottja a mosonmagyaróvári M.N.K. Bt. lett.


Az eddigi díjazottak tevékenységükkel kiérdemelték ezt az elismerést és környezetük is büszke lehet, hogy ilyen sikeres és eredményes vállalkozások működnek lakóhelyükön. Mindenkori cél, hogy a díjazott iparosok, szakemberek, szolgáltatók sikerén felbuzdulva évről évre egyre többen mérettessék meg magukat a Moson Vármegye Iparosa Díjon.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Koszovói család a bolgár gépkocsiban

Az 50 éves bolgár gépkocsivezető hozzájárult, hogy a koszovói házaspárt és három gyermekét érvényes… Tovább olvasom