Kisalföld logö

2018. 01. 24. szerda - Timót -1°C | 6°C Még több cikk.

Elhurcolták, örömlányként dolgoztatták

Erőszakkal elhurcoltak, majd prostituáltként dolgoztattak egy nőt. Az ügy elsőrendű női vádlottja letöltendő börtönbüntetést kapott.
Kitartottság, személyi szabadság megsértése és testi sértés miatt állt a bíróság elé a napokban egy mosonmagyaróvári nő társaival együtt. A vád szerint a 29 éves F. Éva és élettársa, B. Csaba Sárváron egy utcán sétáló nőt szólítottak fel, hogy szálljon be a kocsijukba. A korábban prostituáltként dolgozó nő ennek nem tett eleget, ezért B. Csaba erőszakkal berángatta az autóba és Mosonmagyaróvárra hajtottak vele.

A páros azért hozta a nőt a Lajta-parti városba, hogy ott prostituáltként dolgoztassák. Később aztán Bécsbe és Berlinbe vitték, hogy ugyancsak hasonló „munkakörben” foglalkoztassák. A nő által megkeresett pénzből pedig mindketten részesültek.

Az ügyben végül négy vádlottal szemben hozott ítéletet a Mosonmagyaróvári Városi Bíróság. F. Éva 1 év 6 hónap börtönt kapott, valamint 2 évre eltiltották a közügyektől. A bíróság elrendelte továbbá a nő egy korábbi nyolc hónapos felfüggesztett börtönbüntetése végrehajtását is. Az ügy további vádlottjai felfüggesztett börtönt és pénzbüntetést kaptak. Az ítélet nem jogerős.

Olvasóink írták

 • 10. INVEKTUS 2011. április 03. 17:18
  „felfüggesztett börtönt és pénzbüntetést kaptak. Az ítélet nem jogerős.

  bekakilok”
 • 9. Tomen 2011. április 02. 08:12
  „Ha te pl. pék, lakatos vagy pincér vagy, elviszlek egy másik városba és ott is pék, lakatos vagy pincér ként dolgoztatlak. A pénzedet elveszem, kapsz enni, inni azt kész. Ez igy tök rendben van néhányotok szerint mert megmaradtál a szakmádban. Gratulálok nagyon okosak vagytok.”
 • 8. babyangyal 2011. április 01. 21:15
  „Hát az egy dolog ha valaki örömlányként dolgozik önszántából de ha elrabolják és kényszerítik az már más dolog! Megérdemelték a büntetést.”
 • 7. janika 2011. április 01. 06:55
  „Lehet, hogy a Viktorunk is ettől fél azért akadozik az egymillió munkahely teremtés? Őt azért nem mernék elrabolni, vagy lecsukni a munka-helyzet változtatás miatt.”
 • 6. CsabaKiraly 2011. március 31. 23:15
  „"elhurcoltak egy orom-lanyt es orom-lanykent dolgoztattak". Nalam ez azt jelenti, hogy valoban elhurcoltak de folytathatta a munkajat.”
 • 5. CsabaKiraly 2011. március 31. 22:45
  „Munkahely valtozas volt. De legalabb megmaradt a "szakmaban". :)”
 • 4. RickCartman 2011. március 31. 20:29
  „"emberrablás"? mindjárt elsírom magam...”
 • 3. janika 2011. március 31. 16:12
  „No látod végre "pancser", hogy milyen az igazságszolgáltatás ebben az országban?”
 • 2. pancser 2011. március 31. 09:42
  „Kevés a büntetés, ha emberrablásért felfüggesztettet lehet kapni akkor ez a tevékenység gyakorlatilag a büntetés veszélye nélkül folytatható.”
 • 1. janika 2011. március 31. 07:08
  „Lám megy itt a munkahely teremtés, de mire lesz így egymillió, ha lecsukják a szervezőt?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A nagy iskolai kérdések már eldőltek

A Timaffy-iskola jövője kapcsán találkoztak a hédervári, lipóti és mecséri elöljárók hétfőn. A… Tovább olvasom