Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Élete első autójára gyűjt a vak hölgy - Ön is segíthet neki!

A mosonmagyaróvári Sáfrányné Kobli Írisz olyan fuvarozók segítségét kéri, akik el tudnak szállítani kupakokat a Pilisbe.
"Jó ideje kupakgyűjtésbe kezdtem, mert az életemet jelentősen megkönnyítené, ha családom ide-oda el tudna vinni autóval" - kezdte a kisalfold.hu-nak a mosonmagyaróvári Sáfrányné Kobli Írisz.

A fiatal vak hölgyet már ismerhetik Olvasóink: Íriszt, ötéves labrador segítőjével, Flórával tavaly elkísértük egy útra a győri vasútállomáson, míg a Fehér Bot győri napján a diákoknak adott jó tanácsokat.

"Egy kis autót körülbelül három tonna kupak árából tudnék megvenni. Pénzt nem szeretnék senkitől kérni, ezért úgy döntöttem: olyan valamit gyűjtök, ami más számára értéktelen, de nekem hasznomra válik.

Sajnos, az utóbbi időben nem gyűlik elég gyorsan a kupak, eddig 200 kilót sikerült összeszednem. A legfőbb gond azonban az, hogy lassan tárolni is nehéz lesz a sok-sok műanyagot, miközben elvinni sem tudom.

A Pilisben veszik át a kupakokat. Olyan fuvarozók segítségét keresem, akik rendszeresen járnak arra a környékre, s nem okozna nekik gondot pár zsák kupak elszállítása" - zárta szavait Sáfrányné Kobli Írisz.

Aki tud segíteni a mosonmagyaróvári hölgynek, a következő telefononszámon és e-mail címen veheti fel vele a kapcsolatot: 20/567-3314, flora4@kabelnet.hu.

Sáfrányné Kobli Írisz hűséges társával, Flóra kutyával már országos díjat is nyert
Sáfrányné Kobli Írisz hűséges társával, Flóra kutyával már országos díjat is nyert

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átverés lehet a mulatós estből

Tovább olvasom