Kisalföld logö

2016. 10. 27. csütörtök - Szabina 5°C | 12°C

Éjszaka rámolták ki a hédervári telephelyet - fotók

A fémtolvajok a lopott gépkocsi alkatrészekkel és tartozékokkal egy egész teherautót megtömtek, Abdán aztán megállították őket.
Az öttevényi körzeti megbízottak még tavaly augusztus 20-án, hajnali 2 óra körül közúti ellenőrzésen igazoltatták a zárt tehergépkocsit és utasait Abdán.

A három férfi a jármű rakterében szállított járműalkatrészek és karosszéria elemek eredetét hitelt érdemlően igazolni nem tudta, ketten személyazonosításra alkalmas okmánnyal sem rendelkeztek. Az egyenruhások a sofőrt és két utasát a Győri Rendőrkapitányságra előállították és a rakományt lefoglalták.

Fotók

A vizsgálat megállapította, hogy a három győri férfi a vas- és fémhulladékot Hédervárról, egy bekerített, de nem zárt telephelyről tulajdonította el. Járművükkel éjszaka behajtottak az udvarra, az ott tárolt alkatrészeket és egyéb tartozékokat összeszedték és a raktérbe pakolták. A műhelyépület előtt leállított, javítás alatt álló tehergépkocsik oldalfalait kalapáccsal leütötték és magukkal vitték.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Sz. András 39 éves, F. Szabolcs 34 éves és F. Dániel 26 éves győri lakosok ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást lezárta, az ügy iratait vádemelési javaslattal küldte meg a Mosonmagyaróvári Járási Ügyészségnek.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tört-zúzott a BMW X5-össel Mosonmagyaróváron

A Pozsonyi úton a BMW-terepjáró felhajtott a járdára, megrongálta a tűzcsapot, majd tovább sodródva… Tovább olvasom