Kisalföld logö

2017. 03. 23. csütörtök - Emőke 5°C | 19°C Még több cikk.

Bakanap Bezenyén

Rövid időre ismét benépesül a „bezenyei dombok alja" a június 8-án és 9-én a bezenyei laktanyában megrendezendő – a Kisalföld által is támogatott – Bakanapon.
Az egyedülálló rendezvény célja, hogy újra összejöjjenek a Bezenyén valamikor együtt „durrantó surranótársak". Találkozhatnak ugyanazon a műszeren, ám más időben szolgáló sor- és hivatásos katonák, valamint nézegethetik a „katonásdit" kíváncsi felnőttek és gyerekek is.
A szervező igyekezett a programokat úgy összeállítani, hogy mindenki találjon köztük kedvére valót. A program már június 8-án, pénteken elkezdődik, ekkor bevonuló-babgulyás várja majd a résztvevőket gulyáságyúból. Este kezdődik Sarock-fesztivál néven az „önkéntes bevonulás", ahol kezdő és haladó rockegyüttesek mellett a stílus egy már naggyá vált alakja is színpadra lép.

Az igazi Bakanap másnap, szombaton reggel kezdődik horgászversennyel, majd a délelőtt folyamán „múltidéző" címmel különféle vetélkedések és bemutatók lesznek:
például dumasarok katonatörténetekkel, futóverseny a bekötőúton, fegyverszerelés vagy éppen beöltözés vegyvédelmi felszerelésbe.
Több mint 1400 négyzetméteres, fedett sátor biztosítja majd, hogy az időjárástól függetlenül mindenki jól érezze magát. Felnőttkísérettel 14 éves korig a belépés ingyenes. Jegyek elővételben még kaphatók a Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet kirendeltségein, vagy igényelhetők az info@bakanap.hu címen.

További információ a 20/9494-756-os telefonszámon.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Február óta jegyző nélkül a város

Egy hónapig még biztosan jegyző nélkül működik a mosonmagyaróvári önkormányzat. Mint ismeretes, február elején döntött a pályázat kiírásáról a mosonmagyaróvári önkormányzat képviselő-testülete a város megüresedő jegyzői álláshelyére. Tovább olvasom