Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Az elismerés további munkára ösztönzi

Tamás Lőrincnét, Darnózseli volt polgármesterét, a Szigetközi Önkormányzatok Szövetsége (SZÖSZ) elnökét a Magyar Köztársaság Arany Érdemkereszt polgári tagozatának ezüst fokozatával tüntették ki nemzeti ünnepünkkor. Az elismerés meglepetésként érte a díjazottat.
A díjat Tamás Lőrincné tizennégy évi polgármesteri, tanácselnöki, valamint közigazgatási munkája elismerésének tartja. Meglepte a hír, de nagyon örült, hogy a díjazottak közé került.
– Több mint tíz évvel ezelőtt úgy éreztem, képes vagyok a közért, a térségért dolgozni – fogalmazott a SZÖSZ-elnök. – Azóta csupán tettem a dolgom. A kitüntetés annak bizonyítéka, hogy jó úton jártam. Az elismerés ezen túl megnöveli erőmet és további munkára ösztönöz. Nagyon jól- estek a gratulációk, és sok olyan távoli ismerős is felhívott, akiről nem is gondoltam, hogy figyelemmel kísérik pályafutásomat, munkámat.
Tamás Lőrincné jelenleg hatékony tevékenységet folytat a megyei Falusi Turizmusért Egyesületben. A szervezet az évek során sokat tett Szigetköz megismertetéséért, a tájegység népszerűsítéséért. Munkájának bizonyítéka, hogy az idei utazási kiállításon a szerveződés a Dunakiliti Vízisport Egyesülettel közösen már önálló standdal várja az érdeklődőket. A Szigetközi Önkormányzatok Szövetsége is két ígéretes pályázatot nyert: a szigetközi ökoturizmus felmérésére, a lehetőségek konkretizálására nyolcmilliót, valamint a tájértékek bemutatását célzó kiadványok készítésére hárommillió forintot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Esküvő virággal, de férj nélkül

Egy mosonmagyaróvári asszony hatvan évvel ezelőtt úgy ment férjhez, hogy a Don-kanyarban harcoló… Tovább olvasom