Kisalföld logö

2017. 01. 19. csütörtök - Sára, Márió -8°C | -1°C

A vármegye legjobbjait díjazták

Harmadik alkalommal adták át a hétvégi mosonmagyaróvári iparosbálon „Az év iparosa”, „Az év szakembere”, „Az év szolgáltatója” díjakat.
Harmadik alkalommal hirdetett pályázatot a „Moson vármegye" területén tevékenykedő iparosok, vállalkozások, mesterek részére a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület.

A három kategóriában kiírt pályázat célja, hogy a térségben működő iparosok, mesterek és vállalkozások legjobbjai nagyobb nyilvánosságot kapjanak. „Az év iparosa", „Az év szakembere" és „Az év szolgáltatója" díjak nyerteseit a hétvégén rendezett iparosbálon hirdették ki, s itt vehették át a győztesek a kitüntető címet is.

„ Az év iparosa" kategóriában a számos pályázó közül a bírálók Malek József Zoltánné nőifodrász-mestert találták a legalkalmasabbnak a díj elnyerésére.

„Az év szakembere" elismerést Fazekas György esztergályosmester, okleveles gépésztechnikus kapta.

A benyújtott pályázatok alapján a bírálóbizottság idén úgy döntött, hogy „Az év szolgáltatója" kategóriában két pályázót díjaz. Így az év szolgáltatójának járó elismerést ezúttal a Funkció Kft. és a Kárpáti Kft. nyerte el.

Első alkalommal adták át az Iparos Különdíjat a Moson Vármegye Iparosa Díj eddigi nyerteseinek döntése alapján. Ezt az elismerést az Óvár-Va-Fa Asztalosipari Kft. kapta.

Az iparosok, szakemberek, mesterek elismerését célzó pályázatot a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület, a Halászi és Vidéke Takarékszövetkezet, valamint a Kisalföldet és a LajtaPresst is kiadó Lapcom kft. alapította és támogatta.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kilencszázmilliós hiánnyal fogadták el a költségvetést

Több mint 900 millió forintos hiánnyal számol Mosonmagyaróvár idén. Ennek orvoslását 547,1 milliós… Tovább olvasom