Kisalföld logö

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 10°C Még több cikk.

Sokkoló, mit tett a kamaszfiú egy hatéves kislánnyal

Figyelem!

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Megerőszakolta, megölte, és egy romos kertben hagyta hatéves áldozatát a 16 éves skóciai kamaszfiú. Rács mögött várja az ítéletet.
A család egyik ismerőse erőszakolhatta és gyilkolhatta meg azt a hatéves skóciai kislányt, akit a 16 éves kamasz nagyszülei házából rabolt el pár nappal ezelőtt. A kis Alisha McPhail édesapjánál járt láthatáson, amikor az ismerős fiú éjjel behatolt a házba, és magával vitte a kicsit - írja a DailyMail portálra hivatkozva a Bors.

Az óvodáskorú gyermeket egy közeli mezőre hurcolta, ahol levetkőztette, erőszakot tett rajta, majd megölte. Támadója, akinek nevét fiatal korára való tekintettel nem hozták nyilvánosságra, egy elhagyott hotel kertjében hagyta a kislány holttestét.

A mindössze 6500 lakost számláló, skóciai Bute sziget történetének legnagyszabásúbb nyomozása indult, amikor a kis Alisha nagyszülei pár napja bejelentették a gyermek eltűnését. A hatóságok önkéntesekkel karöltve kutatták át a szigetet, és alig három óra alatt megtalálták a kicsit. A család ismerősi körébe tartozó 16 éves fiúhoz mindössze egy nap alatt jutottak el, s bár a kamasz nem tett vallomást, a bizonyítékok alapján pénteken letartóztatták, és vádat emeltek ellene - olvasható a cikkben.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Videó a csempészhajókról: "Európa a miénk!" - üvöltötték a migránsok

Videó a csempészhajókról:
Agresszíven viselkedtek, iszlamista üzeneteket üvöltöttek a világba a csempészhajón érkezők. Tovább olvasom