Kisalföld logö

2017. 04. 25. kedd - Márk 10°C | 21°C Még több cikk.

Saját házát támadta meg a szabadkai muzulmán, de lebukott

Saját házára dobott Molotov-koktélt, s saját házának homlokzatára festett soviniszta tartalmú jelszavakat egy szabadkai muzulmán. Ezt követően pedig feljelentést tett a rendőrségen ismeretlen tettesek ellen. Samir K.-t szerdán őrizetbe vették nemzeti gyűlölet szításának alapos gyanújával.
A rendőrségi vizsgálat megállapította, hogy Samir K. feljelentéseivel félrevezette a rendőrséget, mert senki sem hajtott végre támadást a család ellen, s nem is becsmérelték nemzeti mivoltában. A 35 éves Samir K.-nak és apjának, Zijad K.-nak az volt a célja, hogy politikai menedékjogot eszközöljön ki külföldön, s ezért keltette azt a hamis látszatot, hogy nemzetiségi és vallási hovatartozása miatt zaklatják.

A rendőrség azonban nemcsak ezzel a bűncselekménnyel kapcsolatban tesz bűnvádi feljelentést ellenük, hanem robbanóanyag illegális birtoklásáért és engedély nélküli fegyvertartásért, sőt gyilkossági kísérletért is, mert pisztollyal rálőtt S. Károlyra, megromlott viszonyuk miatt. Eleinte a hatóságok hitelt adtak szavának, s komolyan vették a feljelentést. Látogatást tett nála a köztársasági ombudsman is. Ám amikor gyanút fogtak, a feljelentésre már csak azt válaszolták a rendőrségről, hogy sürgősen tegye rendbe a gyűlölködő falfirkákkal elcsúfított házát.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Román brutál: Hároméves mostohalányát ölte meg a férfi

Több mint másfél év után derített fényt a román rendőrség arra a gyilkosságra, amikor egy Hargita… Tovább olvasom