Kisalföld logö

2018. 10. 24. szerda - Salamon 9°C | 14°C Még több cikk.

Puskával ment sörözni egy ukrán férfi

Egy puskával felfegyverkezve állított be egy luganszki kocsmába és sört követelt egy ittas ukrán férfi. Miután kiszolgálták, tucatnyi rémült szempár kereszttüzében nyugodtan kortyolta az italát - míg meg nem érkeztek a kommandósok.
A helyi beszámolók szerint a fiatalember egy baráti összejövetelről hazafelé tartva döntött úgy, hogy felhörpint még egy korsó sört, ezért betért az egyik kocsmába. A felszolgálók és a mintegy tucatnyi vendég legnagyobb rémületére a részeg férfi egy puskát tartott a kezében. Miután belépett, kihívóan körülnézett, durva hangon sört rendelt, majd leült és a fegyvert az asztalhoz támasztotta. A vendéglő tulajdonosa ekkor döntött úgy, hogy értesíti a rendőrséget.

Miközben a szokatlan vendég nyugodtan szürcsölte italát, a többiek némán és mozdulatlanul ültek a helyeiken, mígnem végre a pár perc múlva kiérkező kommandósok pillanatok alatt leteperték, lefegyverezték és elszállították a legközelebbi rendőrőrsre. A férfi még ott sem tudta mire vélni a szokatlan és durva eljárást és hevesen tiltakozott. Mint végül kiderült, némileg igaza is volt: a fegyverről ugyanis kiderült, hogy csupán egy megtöltetlen légpuska, így a szabálysértési birság leszurkolását követően szabadon hazamehetett. Jóval nyugodtabban viselkedett az a harkovi férfi, aki egy lakótelepi lépcsőházban ittasan beesett a lépcső és az egyik fűtőtest közötti mélyedésbe, ahol aztán moccanni sem tudott. Úgy beszorult, hogy még a szomszédok sem tudták kiszabadítani, és ki kellett hívniuk a tűzoltókat.

A Szegodnya című lap beszámolója szerint a szorult helyzetben lévő részeg teljesen nyugodtan viselte, amíg a katasztrófa-elhárítók lefűrészelték a radiátort és a lépcső korlátját körülötte - talán még szunyókált is egyet közben. Miután kiemelték a résből, a mentőorvos egyetlen karcolást sem talált rajta.

Olvasóink írták

  • 1. nabaszki 2008. október 08. 20:02
    „Kiborult a sőr? Igen? Nem?
    Szegény csávó, még a sőrt se tudta meginni.

    Pár perc alatt kiérkeztek a kommandósok, nálunk még a rendőröknek is több idő kell, akár három sőrt is el lehet fogyasztani addig.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ausztria is teljes garanciát vállal a lakossági megtakarítás

Ausztria - Németország után Ausztria is bejelentette, hogy teljes garanciát vállal a lakossági… Tovább olvasom