Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Nem nyújtott segítséget Környe és Kecskéd között

Súlyos személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2012. október 1-jén délután Környe és Kecskéd között. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy tehergépkocsi közlekedett Környe irányából.
A kecskédi elágazástól nem messze az ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú, feltehetőleg 1.5 tonna - 3.5 tonna teherbírású tehergépkocsi vezetője a terelővonalat átlépve áttért a menetirány szerint bal oldali forgalmi sávban, melynek során érintőleges összeütközött egy személygépkocsival. Az autó megpördült, oldalára borult, majd a meredek füves partoldalnak ütközött.

A személygépkocsi 41 éves vezetője a baleset következtében súlyos, 39 éves felesége könnyű, míg két gyermekük, egy 10 és egy 5 éves kisfiú szintén könnyű sérüléseket szenvedett. A tehergépkocsi vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről Kömlőd irányába, ezért őt segítségnyújtás elmulasztása bűntette valamint a közúti baleset gondatlan okozásának megalapozott gyanúja miatt keresi a Tatabánya Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya és egyben a lakosság segítségét kéri a tehergépkocsi vezetőjének azonosításában.

A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri azon személy vagy személyek jelentkezését hivatali munkaidőben a 34/517-777-es telefonszám 24-36-os mellékén, illetve a 107-es vagy 112-es segélyhívók valamelyikén, aki(k) információval rendelkeznek a tehergépkocsiról, annak vezetőjéről, tartózkodási helyéről.

A bejelentő személyi adatait kérésére a Rendőrség zártan, elkülönítve kezeli.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szemtanúkat keres a Tatabányai Rendőrkapitányság

Közúti baleset gondatlan okozásának megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tatabányai… Tovább olvasom