Női kézilabda

2023.05.14. 06:05

NB I – Az Audi-ETO az Alba Fehérvár ellen léphet egyet az aranyérem felé – videó

A női kézilabda NB I 24. fordulójában az Audi-ETO csapata az Alba Fehérvár együttesét fogadja az Audi-arénában. A vasárnap 17 órakor találkozón újabb lépést tehet a győri csapat az aranyérem felé.

kisalfold.hu

Rju Un Hi szerint a védekezés lesz ismét a siker kulcsa.

Fotó: Nagy Gábor

A végéhez közeledik a magyar női kézilabda-bajnokság, hiszen mindössze három bajnoki találkozó van már csak hátra Ambros Martín tanítványai számára.

A zöld-fehérek vasárnapi ellenfele, az Alba Fehérvár jelenleg 21 ponttal a tabella 8. helyén áll. Józsa Krisztián együttese 9 győzelmet, három döntetlent és 11 vereséget könyvelhet el magának az idei szezonban.

Legutóbb a 11. fordulóban találkoztak a győriek a Fehérvár együttesével, akkor 33–21-re győztek a zöld-fehérek. A találkozó legeredményesebb győri játékosa Ana Gros és Estelle Nze Minko volt hat góllal, a másik oldalon Bruna Zrnic jutott el ugyanennyi találatig.

A győriek dél-koreai balkezes átlövője, Rju Un Hi így nyilatkozott az esélyekről: "Nagyon örülünk, hogy bejutottunk a Bajnokok Ligájában a négyes döntőbe. Kicsit meg is ünnepeltük azt az eredményt, de aztán készültünk a folytatásra. Most a Fehérvár jön, ezúttal is kulcs lesz a védekezés és abból a gyors lerohanás, hiszen így tudunk könnyű gólokat szerezni. Sokat gyakoroljuk ezt egész évben, most is ez lesz a legfontosabb. Bízom az újabb győzelemben."

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában