Kézilabda

2024.05.13. 10:20

NB II – Továbbra is hibátlan a Győri Audi ETO KC

Újabb győzelmet aratott a már biztos bajnok és feljutó Győri Audi ETO KC U21-es csapata.

Kisalföld.hu

Budakalász–Lipót Pékség 33–29 (14–11)

Szentendre, NB II-es férfimérkőzés, felsőház, 70 néző. V.: Budai-Bock, Wenzel.

Lipót: Melhardt – Horváth J. 3, Haszonits, Herkovits 3, Farkas B. 4, Sokoray 6, Szabó B. 3. Cs.: Kovácsovics 1, Kőhalmi, Kadocsa 4, Sáringer 2, Molnár R. 3, Konkoly T. Játékos-edző: Konkoly Tamás.

Konkoly Tamás: – Kiderült, hogy Lipót nagyon messze van Szentendrétől. Futottunk az eredmény után, folyamatosan zárkóztunk fel, a védekezésünk feljavult, de nem tudtunk élni a lehetőségekkel.

Red Velvet KC–VKCSK 25–25 (12–13)

Budapest, NB II-es női mérkőzés, felsőház, 30 néző. V.: Imregi, Vásárhely.

VKCSK: SÜLI-NAGY Á. – Giczi 3, Nagy R., Németh M. 3, Havasi 2, KELLERMANN R. 3, Tóth M. 8. Cs.: Nagy N. 3, Pusztai 1, SIMON 2. Edzők: Csomor Tibor, Kiss Lajos.

Kiss Lajos: – Végig hatalmas küzdelem volt a pályán. Most a végjátékra nem fáradtunk el, így csak az utolsó támadásban történtekért lehet hiányérzetünk. Igazságos eredmény született, mellyel megszereztük az első idegenbeli pontunkat a rájátszásban.

Szentendre–Audi-ETO U21 20–35 (9–16)

Budakalász, NB II-es női mérkőzés, felsőház, 50 néző. V.: Lipcsei, Serfőző.

Audi-ETO U21: DOBÁNY – JACZKÓ 1, GRANÁT 5, RÉDECSI 4, SZÁR 2, VÁRI 4, FARKAS E. 3. Cs.: BÖDŐ (kapus), LÉVAI 3, KISS D. 3, NYERGES 2, HALÁSZ 1, CSÁSZÁR 1, KOVÁCS B. 2, BARTA, SCHMÉL 4. Edző: Kun Attila.

Kun Attila: – Nagyon örülök annak, hogy meg tudtuk tartani a motivációnkat, és ami a legfontosabb számomra, látom az arcokon a játék szeretetét.

Bicske–SZESE Győr 24–25 (10–13)

Budapest, NB II-es női mérkőzés, alsóház, 15 néző. V.: Obermayer, ifj. Vindis.

SZESE: DÁVIDA 1 – Fehér 1, KONDOR 5, Farkas R., Sándor 4, Fábián 3, PELLES 4. Cs.: Bogáth, Farkas N. 1, Balogh, Jankovics 1, Kormos 1, Fodor 2, RENDI 2. Edző: Urbán Nikolett.

Urbán Nikolett: – Az első félidőben tetemesebb előnnyel mehettünk volna szünetre, de nem igazán éreztem a csapaton, hogy el akarjuk dönteni a meccset. A második félidő elején megint magunkat büntettük az álmos kezdéssel, ami után fordított is az ellenfél. Örülök, hogy sikerült végül kevesebb hibát vétenünk és elhozni az extrán fontos két pontot a bicskeiektől. 

Vasas U21–Lipót Pékség 45–24 (22–8)

Budapest, NB II-es női mérkőzés, alsóház, 30 néző. V.: ifj. Babity, Kaposi.

Lipót: Németh H. – Szalai V. 3, Szalai Zs. 9, Beke, Burnóczki N. 2, Molnár Anna 5, Molnár Aliz 2. Cs.: Burnóczki R. (kapus), Takács N. 3. Edző: Farkas Benedek.

Farkas Benedek: – A fontos játékosok hiánya érezhető volt a csapat teljesítményen, gratulálok a lányoknak, hogy így sem adták fel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában