Kisalföld logö

2018. 08. 19. vasárnap - Huba 18°C | 30°C Még több cikk.

Zöld Béka az Audinak

A fenntarthatósági és környezetvédelmi jelentések közép-európai versenyén az Audi Hungaria a vállalat 2008-as Környezetvédelmi nyilatkozatával vett részt.

A 2001-ben a Deloitte nemzetközi tanácsadó cég által alapított Zöld Béka-díjat 2006 után immár második alkalommal nyerte el a győri cég. A díjat Szabó Imre környezetvédelmi és vízügyi miniszter adta át szerdán ünnepélyes keretek között.

˝Az erőforrások védelme és a környezetünkkel kapcsolatos felelősségteljes cselekvés fémjelzi az Audi Hungaria vállalati filozófiáját. Az évente készülő Környezetvédelmi nyilatkozat fontos eszköz ennek bemutatására˝ – mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria Motor Kft. ügyvezető igazgatója.

Ebben az évben 34 neves nemzetközi vállalat indult a megmérettetésen a közép-európai térségből. Az Audi Hungaria Környezetvédelmi nyilatkozata a vállalat környezetmenedzsmentjének sokszínűségét mutatja be, és lehetőséget nyújt az olvasónak arra, hogy betekintést kaphasson a kulisszák mögé, a környezeti célok gyakorlati megvalósításába, így például a minimálkenés technológiájának hulladékcsökkentést célzó bevezetésébe.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jótékonysági szüreti bál: ötödik alkalommal

Adomány az óvodásoknak: Immáron ötödik alkalommal rendezte meg hagyományos jótékonysági szüreti… Tovább olvasom