Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Zajos fesztivál, elfogott szatír, tragédia Andauban - Ez történt a hétvégén

Sokan inkább elmentek otthonról a hangos ifjúsági fesztivál miatt, a győri szatírt pénteken elfogták, Andauban pedig egy 28 éves magyar férfi fulladt bele a tóba.

Péntek délután ismét lecsapott a győri szatír, egy parkban nemi szervét fogdosva önkielégítő mozdulatokat végzett. A rendőrség elfogta, és szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a 63 éves helyi lakos ellen.

Nem tudtak aludni a győri ifjúsági fesztivál miatt, több család hajnalban inkább elment otthonról. A főszervező azt mondta, mivel ez az első fesztivál, nincs tapasztalatuk a hangerő beállításában, szombat este azonban már jobban odafigyeltek a hangerőre.

Az andaui tóba szombaton egy 28 éves magyar férfi fulladt bele. A férfi két barátjával ment strandolni Ausztriába. Csak egyikük úszott jól, ő próbált is segíteni bajba jutott barátainak, ám csak egyiküket tudta megmenteni.

Látványosan csúcsosodnak az új üzletház falai a győri buszpályaudvar mellett. A kétszintes üzletház 2015 végére elkészülhet a Schlichter-villa mellett. A kisalfold.hu hónapról hónapra végigköveti a látványos építkezést.

Fotók

Szombaton traktor pótkocsija égett a 81-esen. A traktor tizenöt körbálát szállított, a pótkocsi Töltéstava közelében gyulladt ki. Jelenleg a tűz végleges eloltását végzik, ami zavarja a forgalmat.

Családi juniálist és pörköltfőző versenyt rendeztek szombaton a tómalmi játszótéren. A versenyen 15 csapat indult, az ételeket mesterszakácsok bírálták el.

Jótékonysági modellrepülős hétvégét tartottak Győrben. A II. Magyar Jetmodell találkozón összesen 42 pilóta mutatta meg tudását. A rendezvényen több olyan modell is látható volt, mely kicsinyített mása igazi repülőgépeknek.

Kalapáccsal rontott a parkoló autókra egy férfi Győrben. A fiatalember lopni akart, egy bevásárlóközpont parkolójában három járművet tört fel. A parkoló gépkocsik ajtózárait megrongálta és ablakait egy kalapáccsal betörte.

Fotók

Kórházból, idősek otthonából kószáltak el a gondozottak. Sopronban a kórházból távoztak engedély nélkül a betegek, Szilsárkányban a helyi idősek otthonából sétált el egy gondozott. A rendőrök Mosonmagyaróváron egy sérült férfinek segítettek.

Felszentelték Szent II. János Pál pápa bronzból készült szobrát vasárnap Győrben, a Szentlélek-templom előtti téren a templom alapkőletételének 30. évfordulója alkalmából.

Holttestet találtak egy kútban Pápa külterületén. A rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az ügyet. Elsődleges információk szerint az idegenkezűség kizárható.

Szentes Lázár a Gyirmót FC szakmai igazgatója. Korábban három korábbi szövetségi kapitány neve is felmerült Gyirmóton, mint esetleges szakmai igazgató, a posztot végül Szentes Lázár kapta meg.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem tudtak aludni a győri fesztivál miatt

Több család hajnalban inkább elment otthonról a hangos zene miatt. Szombaton egy aggregátor is… Tovább olvasom