Kisalföld logö

2017. 12. 11. hétfő - Árpád 4°C | 14°C Még több cikk.

Vonzó feltételek jelenlegi és jövőbeni lakosoknak

A töltéstavai önkormányzat idei tervei között szerepel térfigyelő rendszer kiépítése Töltéstava központjában és a bevezető utak mellé, 1,5 kilométer belterületi út újraaszfaltozása.
Emellett az összes belterületi út padkarendezése, parkolók kialakítása az új játszótérhez és a temetőhöz, információs táblák készítése, valamint a hiányzó utcanévtáblák pótlása.

Töltéstava az Integrált Közösségi Szolgáltató Tér kialakítására kiírt pályázat nyerteseként idén megkezdheti művelődési házának felújítását is, továbbá edzőpályát és teniszpályát is szeretne létrehozni az önkormányzat pályázati támogatásból – tájékoztatott Sándor Károly. A polgármester hozzátette: Töltéstaván várják az új lakosokat, telekvásárlás esetén kedvező feltételeket biztosítanak számukra.

„Egy új lakóparkban harmincöt építési telket kínálunk teljes közművesítéssel. Szerződéskötéskor csak a vételár húsz százalékát kell kifizetni, a fennmaradó összeget két év alatt kell kiegyenlíteni. A töltéstavai állandó lakóhellyel rendelkezőknek nincs építmény-, telek- és kommunálisadó-fizetési kötelezettségük, a középiskolásoknak és a felsőfokú tanulmányokat folytatóknak iskolakezdéskor, a tizennégy év alattiaknak és a nyugdíjaskorúaknak pedig karácsonykor nyújtunk anyagi támogatást. A lakosság anyagi terheinek csökkentése érdekében önkormányzatunk fizeti a szemétszállítással kapcsolatos rendelkezésre állási díjat, mindenki számára ingyenes a tüdőszűrés és az idei évtől a fiúkra is kiterjesztjük a HPV elleni védőoltást" – jegyezte meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tűzött a nap, suhant az autó

Ötven környezetbarát jármű állt rajthoz az idei Széchenyi Futamon Győrben, ami az alternatív hajtású… Tovább olvasom