Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 3°C Még több cikk.

Világsztárok győri padlókon

Győr - Robbie Williamstől Harry Potteren és a Bécsi Filharmonikusokon át Milánóig, az Armani divatcég kifutójáig elér a Graboplast keze, pontosabban termékcsaládja valamelyik tagjáé: sztárok sora jön-megy, ugrál ugyanis győri padlókon.

A világ minden pontján a legbefolyásosabb, illetve legismertebb (sport)emberek járnak a Graboplast padlóin – ezt az érintett sztárok minden bizonnyal nem tudják, ami kicsit sem meglepő, hisz eddig a győri cég sem publikálta az exkluzív üzletkötéseit olyan részletességgel, mint most. A közelmúltban azonban a külföldi közvetítő cégek jelentései alapján a Grabo marketingesei összeállították a legjelentősebb és legérdekesebb szerződéseket, a lista pedig több, mint imponáló.

Robbie Williams koncertjein nyilván senki sem a padlót nézi, amikor az angol szupersztár mondjuk az Angel című számát énekli, de ettől még tény: győri padló borítja a koncertszínpadot. Ugyanez mondható el a Bécsi Filharmonikusok újévi koncertjéről is, ahol a balettbetéteket a Grabo Uniflooron táncolják a táncosok. De ugyanezt a márkát kérték Milánóban is, amikor az Armani legújabb kollekcióját mutatták be.

A Harry Potter-rajongók pedig jobb, ha tudják: a híres Unifloor padló volt Harry Potter ˝varázstársa˝ az azkabani fogoly című részben: az egyik olyan jelenetben használták fel a műpadlót, amikor Harry köpenyével láthatatlanná válik.

A márka neve Grabo: Az Armani modelljei, Robbie Williams és Harry Potter is testközelből ismerheti a győri padlókat. S ez nem varázslat...
A márka neve Grabo: Az Armani modelljei, Robbie Williams és Harry Potter is testközelből ismerheti a győri padlókat. S ez nem varázslat...

S akkor jöhet a sportos vonal: a pekingi olimpia előtt már megírtuk, hogy három olimpiai városban – Pekingben, Tienjinben, Qingdaóban – kétezer olyan új városi busz szállította az utasokat, amelynek padlója Grabo Ecotech volt. Emellett két híres brazil focicsapat (Gremio, Internacionale) új buszában is ugyanolyan padló van. Az Egyesült Államokban csaknem 500 olyan sportcsarnokról tudni, ahol a cég speciális padlóin sportolnak. Dubajban pedig az ottani sejk felesége által építtetett négy iskolában rendeltek magyar padlót. De maradva még egy pillanatra az oktatásnál: Olaszországban az udinei egyetem folyosóin és tantermeiben a hallgatók szintén győri termékeket ˝koptatnak˝.

Nem is kell a világ legtávolabbi részére menni ahhoz, hogy ˝híres˝ padlót találjunk: néhány éve váltak fogalommá a budapesti Combino villamosok, a legismertebb vonalakon pedig Grabo-járműpadló van.

Nyilván érdekli az olvasót is, hogyan köttetnek ezek az üzletek. Nos, természetesen nem Robbie Williams tárcsázza a győri központot, hanem erre szakosodott angol forgalmazó cégek közvetítenek a forgalmazó és megrendelő között. Nemegyszer a Graboplast is csak utólag tudja meg, hová került, illetve milyen rangos eseményen használták fel padlói egyikét. Mert ezeket az eseményeket természetesen jelentik a külföldi forgalmazók.

Az Egyesült Államokban csaknem 500 olyan sportcsarnokról tudni, ahol a cég speciális padlóin sportolnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Audi: új munkahelyek

Győr - Júliusban 35 duális szakképzésben végzett fiatal kezdi meg munkáját a győri Audiban. A képzés… Tovább olvasom