Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Vasárnap zárva - Ne feledje: még négy zsemle kell! - fotó

Ön már megvásárolta a vasárnapi ebédre valót? A meccsnézésre is van elég sör és mogyoró? Ha nem, most még mehet vásárolni; vasárnap - az első igazi "pihenőnapon" - már nehezebb dolga lesz.
Szombat, kora délután. Győrben az Árkád parkolója tele van, a bevásárlóközpontban is nyüzsögnek az emberek. Az üzlettulajdonosok ugyanakkor már most szívják a fogukat a vasárnap miatt. Szerintük a zárva tartás miatt nem érkeztek meg már szombaton sem a határon túli biztos vásárlóik. Többen úgy vannak vele, hogy vasárnap bejönnek megnézni, mi van az épületen belül, eztán eldöntik, felhúzzák-e a rolót. A zöme úgy kalkulál, hogy inkább lehúzzák.

A plázában is jönnek-mennek az emberek, de nyugalom: lehet parkolni, emészthető a tömeg. A mozi nekik a Jolly Joker, emiatt többen bátrabbak, s nyitva lesznek vasárnap.

Vasárnap zárva, de ez volt szombaton Győrben


Ha mi tippet adhatunk, a kisebb áruházakban gyorsabban a kasszákhoz érhetünk, mint a nagy hipermarketekben. De lehet, önök mást tapasztaltak. Írják meg, hol úszható meg félórás sorban állás nélkül a kenyérvásárlás!

Hol lehet koccanás nélkül parkolót találni?

No és hol a legidegesebbek a vásárlók?

És egyáltalán: friss az a zsemle, amit ezek szerint két napra veszünk?

A szombat-vasárnapi nyitva/zárva tartásról összefoglaló megyei riportot olvashatnak a Kisalföld hétfői számában. Írásunkban a kommentjeikre is számítunk!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megjavították a csőtörést Börcsön

A vízszolgáltatást szombaton röviddel három óra előtt sikerült helyreállítani Börcsön. Tovább olvasom