Kisalföld logö

2018. 04. 19. csütörtök - Emma 9°C | 24°C Még több cikk.

Változik a forgalmi rend

Új forgalmi rend lép életbe a belvárosban – tájékoztatta portálunkat az útkezelő szervezet.

Vasárnaptól a Gárdonyi utca egyirányúsított szakasza kétirányú lesz, így a Szent István útról az Árkád áruház felől nemcsak a Teleki utcánál, hanem már a Gárdonyi utcánál is lehet jobbra kanyarodni. Fontos! A Gárdonyi utca alárendeltsége viszont már mától megszűnik a Szent István út és Pálffy u. között, az Árpád úton és a Batthyány tér déli szakaszán stoptáblák jelölik az elsőbbségadási kötelezettséget. A Gárdonyi utca több szakaszán változik a várakozási rend is, mindenképpen körültekintően és ne megszokásból közeledjenek az autósok. 

Fotó: útkezelő szervezet
Fotó: útkezelő szervezet

Olvasóink írták

 • 4. Goldmund 2009. december 06. 21:55
  „Amikor a Nádor aluljáró átadásakor kialakították ezt a rendet, már sejtettem, hogy emiatt a Teleki utcán cifra világ lesz.
  A Teleki utca fő problémáját pedig nem oldja meg az új forgalmi rend sem: hogy a Szent István úton Abda felől jövők csúcsidőben nem tudnak rákanyarodni a Teleki utcára, mert az TELE VAN, így visszatorlódnak és a Baross hídi kereszteződésben is folyamatosan állnak.
  Kacagva várom az útkezelő szervezet (vagy a mögöttük álló városháza?) újabb világmegváltó ötleteit, amelyekkel még jobban tönkre teszik a város közlekedését.”
 • 3. urbaniastapista 2009. december 06. 19:47
  „Az aluljáró építése előtt helyi közlekedéstervezők megmondták: nem lesz elég csak a Teleki utca a Belvárosba való bejutásra a Szent-István u. felől. Nem volt foganatja, most két év után már feketén-fehéren kiderült: mégis kell még egy behajtó: Újra átépítik lámpát, Gárdonyi utcát, miegymást. Felelős?
  Be kellene már látni végre, hogy a város belső területeire nehezedő forgalmi nyomást elvezetni nem lehet - fizikailag nincs elég hely az autóknak. Keresletet kell csökkenteni: belváros széli parkolóhelyek bővítésével, parkolódíjak emelésével és átalakításával, belváros körüli városrészek fizetős parkolóvá tételével, közösségi közlekedés minőségi fejlesztésével, parkolási és behajtási engedélyek következetesen szigorú újraosztásával, behajtási díjjal. Egy irányba ható intézkedésekkel. Jelenleg azért van sok autó a Belvárosban, mert olcsón lehet ott autózni.”
 • 2. humer 2009. december 04. 22:59
  „Ismét egy újabb baleseti helyszín, hajrá...”
 • 1. kisem 2009. december 04. 00:23
  „Fog az még változni.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Oszkó Péter: Elég a választási költségvetésekből

Oszkó Péter pénzügyminiszter győri előadásán a 2010-es költségvetéssel kapcsolatban "határozott kultúraváltásról" beszélt. Tovább olvasom