Kisalföld logö

2018. 09. 26. szerda - Jusztina 4°C | 15°C Még több cikk.

Változások az egyetem körül

Győr - A szeptember 14-től kezdődő nagyszabású építkezések miatt a következő két évben megváltozik a forgalmi, parkolási rend a Széchenyi-egyetem környékén.

– A közműkiváltások, a tanulmányi épület két ideiglenes bejáratának kialakítása a közlekedés és a parkolás eddigi rendjének módosítását igényli. Megváltozik az egyetem megközelíthetősége, belső közlekedési rendje – tudatta az intézmény vezetése.

Az átalakítási munkálatok része lesz – a kis Erzsébet híd helyén épülő közúti híd mellett – a Hédervári út–Szövetség út kereszteződésében kialakítandó körforgalom is. Az építkezés idején az egyetem megközelítésére elsődlegesen a Hédervári út–építészműterem útvonalat, korlátozottan a Kálóczy tér felőli utat javasolják. A nagy parkolót szeptember 14-től, hétfőtől a tanulmányi épülettől az igazgatási épület vonaláig lezárják, a megszűnő parkolók helyett az egyetemi csarnok mögötti hely használatát javasolják. A tanulmányi épületbe szeptember 14-től már csak a tanulmányi ˝D˝ épület nyugati részén és a ˝BC˝ épület alagsorában, a laboratóriumi épületek felől lehet bemenni. A változtatásokkal kapcsolatban számítanak az egyetemi, győri polgárok támogató közreműködésére. Észrevételeket, javaslatokat a beruhazas-info@sze.hu címre várnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Együtt a szúnyogok ellen

A város szúnyogmentessé tételére tavaly 120 millió forintot fordított Győr, s idén is ekkora összeg várható az elszámoláskor. Az elért eredményeket látva több környékbeli település csatlakozna. Tovább olvasom