Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 1°C Még több cikk.

Válaszok a válságra: útmutató konferencia

Győr - A recessziót a fellendülés követi majd..., de addig a vállalkozásoknak változtatniuk kell stratégiáikon. Ehhez ad hasznos tanácsokat a Van kiút a gazdasági válságból!? című konferencia holnap a győri Nemzetközi Kereskedelmi Központ Baross Termében (Szent István út 10/A).
– A vállalkozások egymagukban küzdenek, ez a mai helyzetben sokkal erőteljesebben látszik. Gondjaink hasonlóak, van, aki meg is találja a megoldást, azonban nincs kinek elmondja. A kamarai összefogás ad reményt a nehezebb időszakban – állítja Müller Sándor, a megyei gazdasági kamara alelnöke, aki a konferencián ennek mikéntjéről is beszél. Az előadók sorában Vértes András, a GKI Gazdaságkutató Zrt. elnöke a gazdasági világválság világra, Európára és Magyarországra gyakorolt hatásairól és a szükséges teendőkrő szól. Rimányiné Somogyi Szilvia, a Nyugat-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ szolgáltatási főigazgató-helyettese összegzi a gazdasági nehézségek enyhítésére szolgáló munkaügyi támogatásokat, pályázati lehetőségeket. Lénárt Viktória, a Raiffeisen Bank Zrt. ügyfélkapcsolati menedzsere a cégek számára elérhető támogatott pénzügyi konstrukciók fajtáiról tart előadást.

 Gönczi Zsolt, a Pannónia Kincse Leader Egyesület ügyvezető igazgatója részletes ismertetőt ad az EU-s pályázati lehetőségekről, Molnár Imre gazdasági tanácsadó az úgynevezett atipikus foglalkoztatási formák terjedéséről szól.

Valószínűsíthető, hogy a válság miatt a cégek a marketingköltségei-
ken is spórolni igyekeznek. Ezért a Lapcom kft. szakemberei, Deák Enikő online média-tanácsadó és Németh D. László, a Kisalföld Online főszerkesztője a konferencián arról szólnak, miért költséghatékony az internetes hirdetés, milyen hirdetési formák léteznek és egy-két alapfogalmat is ismertetnek az online marketing köréből. Bemutatják a kisalfold.hu-t.

A konferenciát a Pannon-Work Személyzeti Szolgáltató Zrt., a megyei gazdasági kamara szolgáltatási tagozata és a Magyarországi Leader Közhasznú Egyesület lapunk, a Kisalföld és internetes oldala, a Kisalföld Online támogatásával szervezi.

Érdeklődni lehet a fruzsina@pannonwork.hu e-mail címen, a jelentkezéseket a konferencia@pannonwork.hu e-mail címre és a 96/508-001-es faxszámra várják.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mennyiért bocsát meg a sértett?

Győr - Ha a törvény lehetőséget ad rá, a közvetítői eljárás végén a terhelt és a sértett legtöbbször… Tovább olvasom