Kisalföld logö

2017. 09. 20. szerda - Friderika 12°C | 13°C Még több cikk.

Uniós támogatásból létesült meg az Inox-Bázis Kft. telephely fejlesztése Pannonhalmán

Az Inox-Bázis Kft. 56 millió forint uniós támogatást nyert a „Telephelyfejlesztés" című pályázati kiíráson az Új Széchenyi terv keretében.

A 112 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházásból nemcsak egy új telephelyet hoztak létre, hanem új munkahelyeket is teremtettek.

A Pannonhalma város telephelyű Inox-Bázis Kft. rozsdamentes anyagok megmunkálásával, fémfeldolgozási termékek előállításával és értékesítésével foglalkozik.

Fő termékeit nagykonyhai és éttermi berendezések, kórházi és élelmiszeripari üzemi gépek teszik ki, amelyek gyártását korszerű CNC vezérelt gépekkel végzik.

A Kft. - versenyképességének és jövedelemtermelő képességének növelése érdekében - célul tűzte ki, hogy a keresleti piac adta lehetőségekkel élve termelését felfuttassa, termékpalettáját pedig új, a piac által igényelt gyártmányokkal bővítse.

Most, uniós támogatással lehetőségük nyílik a telephely jelenleg kihasználatlanul lévő épületeinek rendeltetésszerű használatra (munkavégzésre, irodai funkciók ellátására és szociális igények kielégítésére) való fejlesztése.

A beruházással 11 munkahelyet tudnak megtartani és további 6 újat létrehozni.

A cégről és a fejlesztésről bővebb információt a www.gastrofarago.hu oldalon olvashatnak.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyelvjárások Erdélytől a Kisalföldig

Nyelvjárások Erdélytől a Kisalföldig címmel tartott vetítéssel egybekötött előadást kedden este 6… Tovább olvasom