Kisalföld logö

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -8°C | 2°C Még több cikk.

Újságíróbál a négy karika jegyében

Első alkalommal kiemelt támogatója a bálnak az Audi Hungaria Motor Kft. Bár többször folytak tárgyalások a gyár és a MÚOSZ képviselői között, hat esztendőnek kellett eltelnie ahhoz, hogy az audisok elismerjék, kiemelkedően jó bálról van szó és méltó helyen szerepel nevük, amikor a báli meghívó főhelyén hirdetik őket.
A bál énekes sztárja Keresztes Ildikó, aki az év musical-énekesnője, majd az év énekesnője lett 1998-ban, illetve 2000-ben nyújtott teljesítménye alapján. A Ruttkai Éva Színházban a Kabaré főszerepét, Sallyt játssza, de prózában is otthon van. A legközelebbi lemezbemutató koncertjét március 10-re, Ildikó napjára tervezi. Első alkalommal lép fel újságíróbálon.

Ugyancsak először játszik pécsi zenekar az 1997-ben indított megyei újságíróbálok történetében Győrött. Szabó Lászlót az ország legjobb dobosai között tartják számon és egyöntetű a vélemény, ha nem lenne Pécsett élő lokálpatrióta, akkor sokkal nagyobb karriert futott volna be a fővárosban. Új összetételű öttagú együttesétől sokat várnak a szervezők, hiszen a báli jókedv alapját a zenekar teremti meg
Dluhopolszky László, megannyi szatirikus és vicclap karikaturistája ezúttal ollóval érkezik a bálba, és bámulatos gyorsasággal vágja ki papírból a vendégek portréját, amit aztán bekeretezve, díjmentesen ad át – a kiemelt médiatámogató Kisalföld jóvoltából.

A bált a Hotel Rábában tartják, a jegyeket – nem csak újságíróknak – a Tourinform Árpád úti pavilonjában lehet megvásárolni. A hétezer forintos belépőjegyár négyfogásos menüre, korlátozás nélküli Stella Artois-sörözésre és a soproni Vinex Kft. kiváló borainak fogyasztására jogosítja a vendégeket. Ráadásul a Westel Rt. jóvoltából, a helyi közönség kérésére, ismét a bál látványossága lesz a régimódi fotó, a vendégek korabeli ruhákban fényképezkedhetnek – a számlát a mobiltársaság fizeti.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győrben hét kerületben

Győrben hét kerületben – Bácsa, Gyirmót, Kismegyer, Likócs, Ménfőcsanak, Szentiván, Pinnyéd… Tovább olvasom