Kisalföld logö

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -6°C | 1°C Még több cikk.

Újra játszanak - Falulottóból díszkivilágítás Győrújfalun

Ismét több száz szerencsevadászt mozgathat meg a hétvégétől újrainduló győrújfalui falulottó.


Idén már negyedik alkalommal indul be a falulottó Győrújfalun, ugyanis ismételten egymilliárd fölé (1 milliárd 81 millió forint) került a nyereményalap. „A nagy népszerűségnek örvendő, %BBÚjfalu-lottó%AB játékunkat töretlen lelkesedéssel újrakezdjük" – közölte Nagy Imre Attila polgármester.

 

 

Ha eddig a főnyereményt nem is csípték meg a győrújfaluiak, a kettesekből és hármasokból befolyt összeg a falut teszi fényesebbé. Fotó: Mészáros Mátyás
Ha eddig a főnyereményt nem is csípték meg a győrújfaluiak, a kettesekből és hármasokból befolyt összeg a falut teszi fényesebbé. Fotó: Mészáros Mátyás„Összesen 191 ezer 395 forint gyűlt össze a ki nem fizetett kettes és hármas találatainkból. Ebből már megrendeltem a karácsonyi díszvilágításunk fényfüzéreit.

Sőt, mivel a képviselő-testület a legutóbbi ülésen egyhangúlag úgy döntött, hogy további bruttó 200 ezer forinttal hozzájárul a közfelajánláshoz, így most már 400 ezer forintnál jár a díszvilágítási alapunk.

Mi továbbra is az ötöst támadjuk, természetesen bízunk benne, hogy negyedik nekifutásra a falulottó résztvevőié lesz a milliárdon felüli nyeremény" – mondta Nagy Imre Attila. 
 

 

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Polgármesternekek - Helyben döntsenek a bérről

A társadalmi megbízatású polgármesterek feleakkora tiszteletdíjat vesznek fel, mint a főállásúak. Tovább olvasom