Kisalföld logö

2017. 10. 19. csütörtök - Nándor 9°C | 18°C Még több cikk.

Újabb akció a Fidelitasnál: matricáznak

Győr - A Fidelitas győri szervezete tegnap sajtótájékoztatón közölte, hogy a városban ők is csatlakoznak az országos szervezet „Gyurcsány a hibás" elnevezésű kampányhoz, és hozzálátnak a matricák osztásához.
„Az ország dolgai rossz irányba mennek, a kormány munkája kudarcban végződik" – kezdte beszédét Radnóti Ákos, a Fidelitas győri elnöke.

„A legnagyobb probléma az, hogy ha feltesszük a kérdést, ki a felelős a kudarcokért, akkor nem kapunk választ... A kormány kudarcai között kell említeni a kormányszóvivői honlap 200 millió forintból való készítését, és emellett nem szabad elfelejteni azt sem, hogy 10 milliárd forintos beruházás volt a kormányzati negyed projekt. A kormány pedig próbálja megmagyarázni, hogy ezek az emberek érdekeit szolgálják" – közölte a Fidelitas győri elnöke.

A Fidelitas úgy véli, meg kell nevezni a felelőst ezekért a kudarcokért.
„Úgy gondoltuk, megalakítunk egy csoportot »Gyurcsány a hibás« néven. Ez a csoport teljesen független bármilyen szervezeti kerettől, csak egy kapcsolódási pont. Ennek alkalmából készültek a »Gyurcsány a hibás« matricák, amelyeket a Fidelitas aktivistái fognak osztani a napokban városszerte. Reményeink szerint egyre többen ragasztják ki a kapott matricákat, és fejezik ki véleményüket a csoport szlogenjét illetően. A csoporthoz bárki csatlakozhat, regisztráció nélkül."

A Fidelitas győri elnöke hozzátette: a programot figyelemfelkeltés céljából kezdeményezik, szeretnék, hogy az emberek emlékezzenek arra a sok negatívumra és kevés jóra, ami az utóbbi időben történt. Hogy mi lesz a matricák hatása, azt nem tudják. Kérdésünkre a helyi elnök azt felelte, szeretné, ha az országban egyre több helyen ragasztanák ki ezeket a matricákat. Hozzátette: a hatást és az eredményt néhány hét múlva közzéteszik.

Olvasóink írták

72 hozzászólás
 • 72. Tűzimádó 2008. augusztus 11. 20:57
  „71!

  Anyádba menjél! Esetleg vissza apádba!
  190/130 a paraméterem! Nos hol???”
 • 71. Anti-fleto 2008. augusztus 11. 10:32
  „Tűzimádó hova menjek megyek!!!! Vagy félsz megmondani mert te is egy komcsi monitorharcos vagy ???
  Menj és nyald ki a komcsik seggét!!!”
 • 70. /joco1 2008. augusztus 11. 06:44
  „kent vagy grent? reagálásaim:1,50,54,57.A vallásüldözéshez csak egy mondatot füztem hozzá:"..válaszd lásd Load 56..)ja és itt a téma a fidalitaSS matricázása volt, melyröl szoltak a reagálásaim.Különben is olvassátok el Pax 67.-es reagálását.A lényeg az"ellenzéki szavazok 37%-a helyesli "a matricázást. ja és lehet ficsurozni továbbra is:Irtám már hogy nugdijas vagyok.ja és elmarad az adakozásotok?”
 • 69. jobbos volt 2008. augusztus 10. 23:59
  „Nem kéne már végre értelmes dolgokkal is foglalkozni.??”
 • 68. xy-- 2008. augusztus 10. 23:30
  „Az MSZP országgyűlési képviselőcsoportjának közleménye


  A Fidelitas láthatóan vonzódik a színvonaltalan politikai megnyilvánulásokhoz és a vásári megoldásokhoz. Az EB alatt totóval akcióztak, ezúttal nyári matrica-mozgalmat hirdettek, és ez után talán vonalkód-gyűjtés következik, vagy Szijjártó Péter portrékat kell majd összegyűjteni zabpelyhes dobozokból.

  Vélhetően valamennyi felnőtt politikus szabadságon van a Fideszben, máskülönben nem jöhettek volna elő ilyen gyerekes kezdeményezéssel.

  De ez az újabb depressziókampány ugyancsak hatástalan marad - ahogyan megbuktak vele 2006-ban is.

  Mert míg a Fidelitas kifestőkönyvében csak fekete színt használ, addig az ország és a polgárok látják a fejlődő és épülő, egyre gyarapodó Magyarországot is.

  A Fidelitas matricás kiscsoportjai nyugodtan elindulhatnak és felragaszthatják a kis matricájukat minden megújult iskolára, megépült autópálya-szakaszra, rendbe hozott városközpontra, kiépített csatornahálózatra, modernizált egyetemi központra, korszerűsített kórházra, újonnan avatott gyártócsarnokra, amelyek az MSZP vezette kormány közreműködésével valósultak meg az elmúlt években.  Nyakó István

  az MSZP szóvivője és”
 • 67. pax--- 2008. augusztus 10. 22:39
  „"Közterület rongálásnak tartják a Fidelitas kampányát
  Hozzászólok! 7 hozzászólás
  Független Hírügynökség
  2008.08.07. 07:15
  Értékelem a cikket!
  Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom
  A megkérdezettek többsége inkább a közterület rongálásnak, mint az állampolgári véleménynyilvánítás eszközének tartja a Fidelitas "Gyurcsány a hibás" szlogenű kampányát - derül ki a Szonda Ipsos felmérésből.
  Hírlevél feliratkozás

  Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről!

  Milyen a legutóbbi hírlevél?
  betöltés
  A szervezők azt kérték az akcióban résztvevőktől, hogy ragasszák a kampányhoz készített matricát olyan helyre, ahol valami nem működik jól, vagy tönkrement. A kutatásból kiderül, hogy a szocialista párt híveinek 82 százaléka elutasítja a matricás akciót, a bizonytalan választók körében 56 százalék ez az arány.

  Az ellenzéki szavazók 37 százaléka helyesli, 34 százaléka helyteleníti a kampányt. A megkérdezett politológusok szerint mind az időzítés, mind a szlogen alkalmatlan, a Fidelitas kezdeményezése nem működik ugyanis a "felnőtt politika" üzeneteivel. Szakértők azt mondják: a kampány nincs összhangban Orbán Viktor figyelmeztetésével sem, miszerint nemcsak Gyurcsány Ferencet kell támadni, hanem a teljes MSZP-t, hogy egy esetleges kormányfőcsere ne növelhesse a szocialista párt választási esélyeit. "”
 • 66. Tűzimádó 2008. augusztus 10. 22:11
  „64-65!

  Köcsög volt a buzi apád!
  Haman húzz anyádba, már szart se érsz !

  Ne találkozzak veletek mert a kezeteket a hátatokba állítom szarkeverő banda!
  Köcsögök, gyertek csak és ne csodálkozzatok, ha vérezni fog az orrotok!

  Kiskorú barmok!!”
 • 65. Anti-fleto 2008. augusztus 10. 21:15
  „Tüzimádó hol a garázsod majd én lematricázom azt jöhetsz pofozkodni te kis köcsög!!! Eltöröm mind a két kezed, hogy ne tudj többet a komcsikra szavazni!!!”
 • 64. haman 2008. augusztus 10. 20:06
  „Te Tüzesgyerek!

  Ha majd te kapsz sallert azért, mert ezekre a barom kommunistákra szavaztál, el ne törjön a mécses, oké? És ne kérdezz majd vissza, tudd, hogy miért kapod, tökkelvert segg!”
 • 63. Eva- 2008. augusztus 10. 19:54
  „http://www.fn.hu/belfold/20080807/bakot_lo_fidelitas_kampany/

  bakot lő a fidelitas kampány a közvéleménykutatások szerint

  google kereső sok találattal szolgál a témára”
 • 62. Tűzimádó 2008. augusztus 10. 19:44
  „Matricázás...... hehehe

  Éppen most kapott tőlem 1 sallert egy majom, mert az engedélyem nélkül ragasztott matricát a garázs-ajtómra.
  A többit is várom.....

  Infantilis, köcsög banda!”
 • 61. Dew 2008. augusztus 10. 14:16
  „"Nem volt negyven éves vallásüldözés Magyarországon."
  Akkor ezek szerint 51-ben nem tört be az ÁVH az első magyarországi alapítású szerzetesrend, a Pálos rend Szklatemplomába és vitt el mindent és mindenkit akit talált, aminek következtében nem egy szerzetest vagy papot végeztek ki, illetve halt bele a kínzásokba.
  Szintén nem rombolták le például Budapesten a Regnum Marianum templomot.
  És akkor még nem is beszéltem a békepapság néven elhíresült intézményről, Kádár besúgó papjairól, akik hatására néha-néha megjelet egy, a rendszer szerint nem egészen megbízható pap temploma előtt a fekete autó.
  Az én szótáramban ezek a vallásüldözés megfelelői.”
 • 60. kent 2008. augusztus 10. 11:01
  „Látod Jocókám, minden reagálásodból látszik, hogy aki a te együgyüségeiddel nem ért egyet, az fasiszta. Ilyenek vagytok ti komcsik, szocialiSSták, kirekesztők, megbélyegzők, kártékonyak.
  H az nem vallásüldözés, hogy már akkor is megbélyegeztetek mindenkit, aki templomba járt, akkor te nem vagy tisztában a fogalmakkal a load haveroddal együtt.

  Kettős mérce kiskommancs?

  Ha holnaptól te azért, mert MSZP-s vagy, nem láthatnál el bizonyos hivatalokat, nem kaphatnál meg bizonyos állásokat és megfigyelnének, akkor ugyan nem sikítoznál, vonyékolnál, hogy üldöznek? Dehogynem. Mást sem csináltok, ha csak megfúj a szél egy romát vagy egy homokost.

  A felvetésedre pedig már válaszoltam ficsúr. Ha te meg az elvtársaid visszapengetitek a kommunisták által a mai napig okozott károkat, tolvajlásokat, majd akkor csengess, hogy én mit fizessek, oké?”
 • 59. sziszifusz 2008. augusztus 10. 10:52
  „Ja ,bocs kent: sziszifusz= egy analfabéta!
  Üdvözlettel.”
 • 58. sziszifusz 2008. augusztus 10. 10:49
  „"Ken"t nek írom: vannak olyan magyarok akik a népszavazáson arra szavaznak,hogy minél kisebb számú alany fizesse a minél több közköltségeket!
  Nem minősítem . ők is magyarok - csak ilyenek!
  Mint Ken : gondolkoni így gondolkodnak.
  Az iszlámra mondják - előtte van még egy felvilágosodásnak.
  Az említett magyarokra mondom: utána!”
 • 57. /joco1 2008. augusztus 10. 06:41
  „grenT : minösitgető reagálásoddal magadat minösited elösorban.Ha érvekkel nem tudsz reagálni, trágár szavaiddal és azok kiséretében vonulj el egy sz.jobbos honlapra, igaz bajban vagytok mert a fö sz.jobbos a kuruc(kodö) infofo lapotok "szünetel".Nem volt "vallásüldözés" mint ahogy load is irta az 56.-ban.Ja és tényleg -ird már le/meg- vezéred és kicsiny csapata a parlamentben nem csuházott?Vagy nem tervezte az Eü.intézmények privatizácioját "kormányzosága "idején"? tudod akkor még a "kettösállampolgárságot" is ellenezte.Ja és mi van mostmár nem akarsz "fizetni" a fideSS-nek? elmult a nagy felbuzdulásod?”
 • 56. load 2008. augusztus 10. 02:23
  „55. grent
  Szamárságot beszélsz grent.
  Nem volt negyven éves vallásüldözés Magyarországon.
  Szabadon járhattál templomba, gyónhattál, áldozhattál, legfeljebb nem lett belőled csoportvezető, művezető, vagy üzemvezető, pedig talán alkalmas lettél volna rá.
  Ezt ki lehetett bírni.
  Az a párttitkár, aki annak idején helytelenítette az én templomi esküvőmet, vasárnaponként a templom első padsorában ül és nyájas arccal perselyez.
  Szerintem ő a ganégombóc.”
 • 55. grent 2008. augusztus 09. 22:35
  „Jocofiam, tudod, ez a csuházós szöveg elég orrfacsaró. 40 évig vallásüldözés volt ebben az országban, s a teféléd mindenkit elítélt, aki a hitét gyakorolta és belépett egy templomba. Csak az a furcsa faszikám, hogy amikor mások szabad vallásgyakorlásáért kell aggódni, ti vagytok a legnagyobb toleranciabajnokok, de amikor a papokat kell szidni, akkor élen jártok. Patkány vagy, egy ittragadt homunkulusz egy mocskos érából, aminek úgy vártuk a végét, s azt kell látnunk, hogy az akkori haszonlesók most is itt lopják a mi pénzünket, s ven egy-két hozzád hasonló vörös briganti, akinek sajnos a rendszerváltozás után senki sem törte be a pofáját. Akkor talán most nem lenne Gyurcsányunk meg Veressünk, ami kész szívás, meg olyan kommancs ugrabugrálók, akik 2008-ban is az egyházat, a nemzeti oldalt meg a normális embereket szidják. Ganégombóc!”
 • 54. /joco1 2008. augusztus 09. 15:13
  „grent: én a "fideSS" ilyen formáju megjelölését itt láttam, azt hittem, hogy a csuházo vezéretek aki nemrég ota már kezet csokol a papoknak már uj "jelképet" is használ.Bocsi.De tényleg .na és nem "bunko" és nem "paraszt" gernt.: mikor fizeted ki a rád eső fidesz(vagySS) több milliárdos tartozásának Reád eső részét.Tudod te nagy okos a "komcsik""eltolvajlott rám eső részét, Veled együtt mát korábban kifizettük."kifizessek ezer darad ilyen matricát"?: hát haver az elv-társaid örömmerl fogadják ezt.”
 • 53. suttee 2008. augusztus 09. 15:01
  „Olyan jót röhögtem ezeken az "IQ gazdag" hozzászólásokon, komolyan mondom, egyikőtök ostobább, mint a másik! Miért nem lehet megérteni, hogy a semmin ugattok, BAL vagy JOBB: tökmindegy, egyik sem több a másiknál, mindkettő ugyanazt csinálja, csak más körítésben....
  Ez a matricás dolog is egy vicc! Felnőtt emberek ezzel fognak kitapétázni! Komolytalan!!!!!!”
72 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiszűrhetők az áramzabálók

Győr-Moson-Sopron - Nemcsak az egyes háztartási gépek és elektronikai, berendezések fogyasztását,… Tovább olvasom